BULLET FOR MY VALENTINE се срамуват от "Temper Temper"

1 авг 2015, 11:19 ч. 1021 / 2 5
пред./следв.

   В скорошно интервю барабанистът на BULLET FOR MY VALENTINE Moose Thomas споделя, че групата не е успяла да постигне целта си с четвъртия си албум "Temper Temper" и дори я е срам от него. Музикантите са се опитали да увеличат успеха си с изкуствени средства, което не им се удало. Освен това, Thomas казва, че напускането на басиста Jason "Jay" James не е повлияло на предстоящия диск на BFMV, тъй като четириструнникът никога не е участвал в творческия процес. Новия албум на бандата, озаглавен "Venom", е насрочен за издаване на 14 август. В онлайн пространството вече бяха пуснати две песни от него - "Army of Noise" и "You Want A Battle? (Here's a War)".

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


HAVOC 6.08.2015 12:15:54 отговори + 0 0
По-добре ми звучат отколкото в Temper Temper. Май се върнаха към старите си неща, които ги направиха това което са! Стискам палци да няма повече срам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лалугер 1.08.2015 19:09:43 отговори + 4 6
Емонца... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HAVOC 6.08.2015 12:21:26 + 1 0
И какво от това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радул 1.08.2015 17:53:36 отговори + 6 3
Като им слушам двете нови песни, задава се нов повод за срам ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kokko 1.08.2015 18:30:27 + 2 2
дори по-голям Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".