BURY TOMORROW ще издадат нов албум през март, вижте видеото "Abandon Us"

6 окт 2022, 12:28 ч. 372 / 7 0
пред./следв.

   Британската метълкор банда BURY TOMORROW ще издаде новия си албум на 31 март. Дискът, който е озаглавен "The Seventh Sun", ще бъде седми поред в дискографията им и ще се разпространява на музикалния пазар чрез "Music For Nations/Sony Music Entertainment".

   След самостоялните сингли "Death (Ever Colder)" и "Life (Paradise Denied)", които излязоха по-рано тази година, това ще бъде първата дългосвиреща творба на BURY TOMORROW с новите членове Ed Hartwell (ритъм китара) и Tom Prendergast (чисти вокали, клавири). Записите са осъществени в "Otterhead Studios" заедно с Dan Weller и Ellis Powell-Bevan.

   По-долу може да видите траклиста и обложката на албума, както и да гледате официалния видеоклип към пилотния сингъл "Abandon Us". Видеото е режисирано от Matt Sears.

   По-рано тази година BURY TOMORROW осъществиха първото си гостуване у нас в рамките на фестивала "Hills of Rock 2022", което се проведе между 21 и 23 юли в Гребния канал в гр. Пловдив.

Траклист:
01. The Seventh Sun
02. Abandon Us
03. Begin Again
04. Forced Divide
05. Boltcutter
06. Wrath
07. Majesty
08. Heretic
09. Recovery?
10. Care
11. The Carcass King


още за:

Bury Tomorrow


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".