CANNIBAL CORPSE започнаха записи

2 юни 2020, 19:00 ч. 842 / 5 4
пред./следв.

   Американските дет метъл легенди CANNIBAL CORPSE са вече в студио и записват следващия си дългосвирещ албум.

   Вокалистът на бандата George "Corpsegrinder" Fisher публикува в социалната мрежа "Инстаграм" снимка, на която самият той е в студиото с текст "Познайте какво правя?" и препратки към профилите на басиста Alex Webster, барабаниста Paul Mazurkiewicz и китаристите Rob Barrett и Erik Rutan.

   Очаква се творбата да излезе преди края на годината чрез дългогодишния лейбъл на групата "Metal Blade Records". Последният засега студиен диск на "Канибалите" "Red Before Black" се появи през 2017-а. 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Panzergrenadier 3.06.2020 17:33:00 отговори + 4 1
Кърваво, по-кърваво, най-кърваво... Има ли предел? Corpse ще го преминат. Или може би отдавна е преминат? Има фенове, които искат да слушат точно това отново и отново без мърдане встрани... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Патката О'Брайън 3.06.2020 12:44:24 отговори + 1 5
последния беше доста тъп! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Харалампи 3.06.2020 07:52:23 отговори + 10 1
Eric Rutan може да внесе малко по-различно звучене на новия албум, а ако има и негова композиция ще е интересно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сиганин 2.06.2020 21:01:07 отговори + 10 1
Чакам с нетърпение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".