CARCASS отлагат издаването на албума "Torn Arteries"

3 апр 2020, 08:37 ч. 458 / 4 1
пред./следв.

   Британските екстремни легенди CARCASS съобщават, че са решили да отложат издаването на новия си студиен албум "Torn Arteries", който трябваше да се появи на 7 август.

   Причината е пандемията от коронавируса COVID-19 и забавянето на работата/затварянето на много фабрики в Европа. Засега дискът, който ще се разпространява от "Nuclear Blast", няма определена дата, на която ще излезе. CARCASS коментират, че това ще се случи, когато "нещата се нормализират".

 

още за:

CarcassCovid-19


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ron Jeremy 4.04.2020 14:05:25 отговори + 0 0
Нищо, ще изчакаме колкото трябва. Дъртия изруд много ме кефи, сещам се некротицизма и особено сърдцето, как беснеехме. Надявам се новото албумче да не пада по-долу от хирургическата стомана.
Гахаха също се сетих, как теглих некротицизма от Напстер почти цял месец, 1997г беше.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".