CHAPLIN'S DREAM разкриха името и обложката на предстоящия си албум

24 апр 2017, 08:13 ч. 700 / 8 2
пред./следв.

   Българската банда CHAPLIN'S DREAM разкри името и обложката на дебютния си албум. Той ще носи името "Genesis" и ще излезе на 16 юни. Творбата е записана в периода октомври 2016 - април 2017 г. и ще включва 10 песни. Снимката на обложката е направена от пилота от виетнамските авиолинии Киен До, заснета при приземяване през буреносни облаци над Хо Ши Мин на 9500 метра височина.

   Очаквайте още подробности за бъдещия диск.

 

още за:

Chaplin's Dream


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванката 24.04.2017 16:52:23 отговори + 3 0
Доста готина обложка. Ще се чуе като излезе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Провинциалист 24.04.2017 08:31:20 отговори + 2 3
Добри музиканти, за съжаление не достатъчно познати и оценени. В нашата родина ако не си от София, Пловдив или Варна, си обречен да си винаги в сянка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".