Четвърто издание на феста "Fight 4 March" на 3 март в "Mixtape 5"

25 фев 2013, 13:27 ч. 504 / 13 5
пред./следв.
Тазгодишното издание на фестивала за съвременен метъл "Fight for March", който вече четвърта поредна година събира на една сцена "най–свежите попълнения на родния ъндърграунд", ще се проведе от 18:00 ч. на 3 март (неделя) в столичния клуб "Mixtape 5". За разлика от предишните издания, тази година за първи път фестивалът ще се проведе в голямата зала на клуб "Mixtape 5" – сцена, която се превърна в домакин на някои от най–важните и значими музикални събития в България. Предприемайки подобна стъпка, организаторите на "Fight 4 March" заявяват заслуженото му място сред тях. Входът както всяка година е повече от символичен – 7 лв. , като в него се включват "welcome drink" и специално изработена мартеничка в домашни условия – "от приятели за приятели". Всъщност, преди четири години точно това е била и идеята. По повод един рожден ден на едно от момчетата, свирещо в една от групите, "да се съберат на едно място колкото се може повече... приятели, познати, хора, които харесват такъв тип музика и танци".

   THROAT FISTING са една от бандите, които най – много са допринесли за развитието на феста със своите три поредни участия, като им предстои и четвърто такова. MELEKH през първите две години, също помагат изключително много за популяризирането на събитието. Но не трябва да се забравя, че всяка една от групите, изявили се на фестивала, е важна и е оставила след себе си позитивни емоции. Нещо много ценно, имайки предвид факта, че абсолютно всички, които са участвали и участват – от организацията за репетициите, през транспорта на собствената си техника със собствените си коли, до самия концерт го правят само и единствено с идеята "Fight 4 March" да се случи.

    За да "се добави нотка, или даже няколко такта мистериозност", "Fight 4 March Vol.4" ще бъде открит от тайнствена група, която е подготвила няколко авторски инструментала, които ще покаже за първи път пред публика. Ето имената на всички участници:
"Secret Guests Band"
NEVER PREY
TWIST
CORECOM
OPHAN
THIS BURNING DAY
THROAT FISTING
LAST REMAINS
OVERDAWN
fight 4 march
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тъп Нео метълист 26.02.2013 18:42:31 отговори + 0 0
е друго си е трибют на Мейдън хахаха ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яна 26.02.2013 01:55:43 отговори + 0 0
Браво! Много свежи идеи на едно място! За мишките-хейтъри - средния и нека организаторите и групите си го преместят в другия крачол за всички нищожества, които ще си изкашлят комплексите АНОНИМНО в коментарите тук и по други сайтове! Има талант в БГ и той заслужава поле за изява!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.02.2013 13:50:05 отговори + 0 0
но пък веднага се намират некъпани клошовци с парцаливи дрехи без ръкави, които да се изкажат "компетентно" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 25.02.2013 13:45:44 отговори + 0 0
тфа за неометъли и бретончовци с флешове май...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.02.2013 13:34:50 отговори + 0 0
Тъпо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".