Чуйте 30 секунди от новия албум на IRON MAIDEN "The Book Of Souls"

30 юли 2015, 18:02 ч. 1156 / 1 2
пред./следв.

   Хеви метъл легендите IRON MAIDEN ще издадат 16-ия си студиен албум, наречен "The Book Of Souls", на 4 септември чрез "Parlophone Records". Сега, по-долу, може да чуете 30 секунди от песен от новия албум. Засега не се разкрива името на парчето.

   Според "Warner Music Norway", IRON MAIDEN ще издадат на 14 август композицията "Speed Of Light", като първи сингъл от предстоящата им творба.

 

 

iron-maiden-2015-the-book-of-souls

още за:

Iron Maiden


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


maiden 30.07.2015 21:59:57 отговори + 6 4
Настръхнах. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kokko 31.07.2015 02:06:51 + 3 6
Защо? Точно тези 27 секунди са правени вече доста пъти, от Iron Maiden и др. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".