Чуйте дебютното EP на INCARA "Kings of Evil"

6 дек 2023, 08:23 ч. 461 / 4 0
пред./следв.

   Траш/груув метъл групата от София INCARA издаде дебютното си EP, озаглавено "Kings of Evil", вчера, 5 декември. Може да го чуете онлайн чрез плейъра по-долу.

   Идеята за някои от песните в мини-диска се заражда още през 2016 г., когато Иван Козарев и Марио Николов (GODS OF ANCIENT) свирят и композират заедно. Песните се доразвиват и финализират от INCARA малко след създаването на групата в сегашния ѝ състав през 2021 г. След опити с различни барабанисти, Крис Траузник (HELLVETICA, SULLEN BUT STRAIGHT), приятел на INCARA, влиза в студиото за записите на дебютното им EP. То е създадено за няколко месеца през тази година с Николай Берберов - Бебо (URBAN GREY, THE SILENCE INSIDE) в студио "Audioslot". INCARA планират мини-турне за съпорт на "Kings of Evil" през януари и февруари 2024 г.

   INCARA са основани през 2021-ва в София. Стилът на групата е предимно траш-груув метъл. Членовете ѝ са Иван Козарев - вокали и китара, Даниел Йонев - китара, Александър Иванов - бас китара и Кристиан Димитров - барабани. През периода 2021-2023 г. групата сменя двама барабанисти - Петър Миланов и Константин Милев. Вторият е барабанист на групата по време на записите на сингъла "Betrayed", с който бандата участва в "Музикален Акселератор 2023". Сингълът е представен на 21 ноември в "Голия обяд" с Елена Розберг по радио "Z-Rock".

 

incara band

още за:

Incara
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".