Чуйте кавъра на David Ellefson на JUDAS PRIEST "Freewheel Burning"

8 авг 2020, 10:34 ч. 1411 / 7 4
пред./следв.

   Както ви съобщихме, ELLEFSON - соло проектът на басиста David Ellefson (MEGADETH, F5, ALTITUDES AND ATTITUDE) - ще издаде албум с кавъри, наречен "No Cover" и включващ над 13 парчета с различни известни гост-музиканти. 

   Сред преработените композиции са оригинали на MOTORHEAD, W.A.S.P., DEF LEPPARD, CHEAP TRICK, QUEEN, JUDAS PRIEST, TWISTED SISTER, FASTWAY, FIGHT, DEAD KENNEDYS и др. Дискът ще излезе на 2 октомври чрез "Combat Records". Обложката, която може да видите по-долу, е създадена от Melody Myers (ALTITUDES AND ATTITUDE, ESCAPE THE FATE).

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн кавъра на песента на JUDAS PRIEST "Freewheel Burning", която е част от предстоящото издание.

   Гост-музиканти в парчето са барабанистът Dave McClain (SACRED REICH, ex-MACHINE HEAD), китаристите Gus G. (FIREWIND, ex-Ozzy Osbourne), Andy James и Andy Martongelli, ивокалистите Thom Hazaert и Jason McMaster (DANGEROUS TOYS, WATCHTOWER, EVIL UNITED).

още за:

David Ellefson


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ion 9.08.2020 22:01:12 отговори + 0 0
https://www.youtube.com/watch?v=quPliK3eAy4
Добре де, това добър кавър ли е? Питам само...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 8.08.2020 20:35:58 отговори + 5 3
Думата е една: Трагедия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ringo Mlad 8.08.2020 22:46:38 + 4 3
Никак не е трагедия, инструментално е супер ок. Певеца, се справя добре. Но по-добре, да не се сравнява с Роб. Никъде не е казано, че като е кавър, вокалите трябва да са като оригиналните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 8.08.2020 23:56:58 + 4 3
А с кого да го сравняваме, с Азис ли? Бъдейки кавър, сравняваме с оригинала, като звученето на кавъра е технически изпипано /спор няма/, ала в ушите ми влиза някак неестествено, дразнещо, съзнателно и подсъзнателно го отхвърлям. Абе, полюция си е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".