Чуйте "Live Wire" от ремастерираното дигитално преиздание на дебюта на MOTLEY CRUE

7 окт 2021, 07:23 ч. 620 / 10 1
пред./следв.

   Американската хеви/глем метъл/хард рок банда MOTLEY CRUE продължава дигиталните преиздания на албумите си по повод своя 40-и юбилей.

   На 10 ноември, точно 40 години сле издаването на дебюта на квартета, "Too Fast for Love", ще излезе ремастерирана дигитална версия на творбата от 1981-ва. По-долу може да чуете обновената версия на песента "Live Wire". По-рано тази година бяха издадени дигитално ремастерираните "Dr. Feelgood", "Girls, Girls, Girls" и "Theatre of Pain". 

 

 

Vince Neil

още за:

Motley Crue


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 7.10.2021 15:50:00 отговори + 8 0
По стечение на обстоятелствата започах да ги слушам преди повечето коментиращи тук да са били запланувани. Носталгията е същинска машина на времето! Връщам се в зората на 80-те и се виждам седнал пред обложката на "Too Fast For Love". Тогава ми се струваше агресивна тава, бунтарска и много рокаджийска, но все още не познавах блек метъла и траша. Впрочем албумът и до ден днешен слушам с приятно чувство. Готини парчета, тананикаш си ги с усмивка. Времето минава повече от неусетно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".