Чуйте неиздаваната песен на BLACK SABBATH с Dio "Slapback"

7 мар 2021, 16:25 ч. 1416 / 11 3
пред./следв.

   По-долу може да чуете онлайн репетиционен запис на BLACK SABBATH с вокалиста Ronnie James Dio от 1979 г. на неиздаваната досега песен "Slapback".

   Парчето е от сесиите за албума "Heaven and Hell" и е намерено на същата аудиокасета както и пуснатата по-рано версия от репетиционната на заглавната композиция. И двете песни са пуснати в "YouTube" от Gary Rees - доведен син и наследник на дългогодишния клавирист на "Кръстниците" Geoff Nicholls. Предполага се, че самият Dio (или приятел на групата от Бирмингам) свири на бас в песента, тъй като по онова време Geezer Butler е отсъствал.

   Всъщност името на парчето не е отбелязано на касетката и заглавието му е предполагаемо. Възможно е и това да е кавър, без да е известно на кого.

 

 

Ronnie James Dio



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Опърпан 8.03.2021 09:58:03 отговори + 15 0
Много приятно връщане в онези години.
Никога няма да ми омръзне да казвам, че Дио е бог!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.................. 9.03.2021 17:55:00 + 4 0
Той Е Бог Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 8.03.2021 01:01:45 отговори + 12 0
Доста звучи като нещата му с Рейнбоу. Може да е нещо, което да е писал за Рейнбоу и да го е показал на сесията, но Айоми да не го е харесал за албума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".