Втори нов видеоклип от METALLICA - "Moth Into Flame"

26 сеп 2016, 17:59 ч. 5028 / 7 69
пред./следв.

   Както знаете, METALLICA ще издадат предстоящия си нов студиен албум "Hardwired...To Self-Destruct" на 18 ноември от "Blackened Recordings". Текущо ви съобщаваме подробности за бъдещия диск. С първоначалния анонс за него бе пусната песента "Hardwired", както и видеоклип към нея. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гедате онлайн видеото към друго парче от албума - "Moth Into Flame". Режисьор е Tom Kirk (MUSE и др.).


 

metallica - moth into flame

още за:

Metallica


Коментари   (69)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


maxXx 4.10.2016 21:57:17 отговори + 3 0
яко е парчето! Надявам се на един силен албум, защото предшественикът му беше жесток!

Пп: Hardwired ме изкефи повече.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Майка ти 2.10.2016 20:01:44 отговори + 2 0
Песента е супер..очаквам с нетърпение албума Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Майка ти 2.10.2016 19:51:26 отговори + 3 1
Тука са се събрали някакви фенове на Мегасмет...Какво ревете бе искате бързо,траш парче от Металика,а след като пуснат 2 такива ревете за всякакви неща....И после защо метъла "умира"..Относно двете песни-супер са,с нетърпение чакам албума.Ще следя темата,за да видя колко фенове на Мегасмет ще ме псуват.( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сандо 1.10.2016 22:41:20 отговори + 5 1
Много яка песен!Незнам какво искате от Металика.Песента си е супер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Реалист 30.09.2016 22:48:20 отговори + 1 6
METALLICA в момента са тъжно копие на това, което бяха навремето. Тъжно, но факт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


frantic4 30.09.2016 20:58:33 отговори + 9 0
Мисля, че всички ние сме тотално презадоволени от всякаква музика и сравняваме различни епохи, в които мотивите, идеите и вдъхновенията на артистите са различни. Все пак Metallica бяха новатори преди цели 35 години и някак си не е възможно в един прекрасен ден да се появят с Master of puppets, Seek and Destroy и ... другите ние си ги знаем. Просто очакванията ни са много по-големи от техните възможности. А това, че очакваме от тях толкова много говори само добри неща за тях. Песента е страхотна! Бъдете позитивни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Метълчо 29.09.2016 23:55:29 отговори + 2 0
По-добра е песента от предишната, спор няма. Тука има идея и дух, ама тенекиения саунд връща нещата на изходна позиция. Не мога да разбера, защо залагат на този левашки звук, това прави музиката им някак нервна и прибързана. По добре да си свирят тежки, бавни и черни парчета, ама ко да се праи съдба. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 29.09.2016 17:36:08 отговори + 4 2
Тази песен е малко по-добра от предишната , опитали са се да измислят малко мелодия ама не им се получава - Е нали това е траш метъл как да има мелодия . Все пак не може и никога няма да са като Мейдън - най-великите са Up the Irons ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сандо 5.10.2016 18:23:08 + 2 1
Чуй Kreator-Enemy of God и тогава говори,че в траша няма как да има мелодия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баш Сандо 11.03.2017 11:15:45 + 0 1
Слушай и Kreator-Gods of Violence като си загаворихме за мелодия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дядо-рок-от епохата на То 28.09.2016 23:31:06 отговори + 1 4
Истинската Металика 1983-1991-

Истинската Металика от концертната кутия от Мексико-Live Shit-1993-

И-да-последните албуми на всички тия банди без значение кои са любими и кои не са смазващи сравнение със това което ще пусне новата-фешън-Металика.

А има един куп млади банди като тия които подгряваха Криейтър през пролетта във София на фестивала със албуми много-много-много-класи на днешната фешън-Металика.

Абе-Мегадет си остават най-голямата и истинска траш-банда от 80-те която днес още свири.Заедно със Криейтър и Антракс.



Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

трите слона 29.09.2016 15:30:57 + 4 1
Дедо, тъп си като кучи ***. Затова оттук-нататък, когато реша да екскрементирам в устата ти, ще се обръщам към теб накратко с "****". Та... гусин ***... и сто пъти да копи/пейстнеш няколкото заучени лафчета, си оставаш разбирач точно толкова, колкото и баба ти разбира от ядрена физика. Когато Металика забиваха класика след класика и химн след химн през 80-те, Мегасмет по това време бяха второразредна команда, която не можеше да се мери дори с Пантера, Сепултура и Тестамент, а какво остава пък за Монстърс Ъф Рок - Металика. Секънд хенд група са си дори и днес. Неслучайно свириха втори по ред, когато имаше концерти на БИГ 4.
Музикалната ти култура е колкото количеството на истинска мръвка в сандвичите на МакДоналдс, така че не се опитвай да разсъждаваш и анализираш. Колкото и да храчиш, най-много някой да си разпечата мозъчната ти диария и да я ползва за тоалет папир.
Сега, дедо ***, ти предлагам да ходиш да си отвориш една консерва с русенско варено и да си пуснеш утрепаните Мейдън, дето цял живот правят кавъри на едно и също парче. Ако някоя хлебарка претърпи черепно-мозъчна травма и се нуждае от мозъчен донор, ще те препоръчам. Съвместимостта е гарантирана!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Станимир 6.10.2016 19:16:08 + 1 1
Мегадет какъв траш са бе?

Countdown to Extinction
Youthanasia
Cryptic Writings
Risk
Super Collider

Тия албуми траш ли са бе, момче? Това е половината им дискография...А "траш" албумите им са ебати траша малоумен. Вземи чуй групи като Vio-Lence, Heathen, Xentrix, Evil Dead, Overkill, Violator...пък дори и Testament(преди 92-а). Ей тва е истинския качествен траш. Да не говорим, че тия две нови песни на Металика са по-добри от всичко което Мегадет са издали преди и след 90-а.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 28.09.2016 23:19:32 отговори + 1 1
Леле майко, леле...
След това което прочетох в последния пост на дЕдото се отказвам да пиша повече в този форум!
Пърпъл ?!?!? Джудас и Юрая със смазващи нови албуми?!?!?!?
Леле майко, леле...
"Истинска " Металика?!?!?!
И кое ти дава право да отсъждаш коя е "истинска" и коя- не, Металика?!?!?!?
Значи, от Металика има "истинска " и " неистинска", ама от Пърпъл, Джудас и Юрая там няма "неистинско", така ли? В тези групи всичко е "праведно", щото са ти любими, нали? Тогава прочети какво ще ти напиша- Пърпъл са пълен тюрлю гювеч- група през която са се изредили 800 човека и всеки един от тези 800 е оставил своя следа там- само да попитам, Пърпъл 1968 с Ник Симпър и Род Евънс ли е истински, с Глоувър и Гилън, или с Хюз и Ковърдейл, или с Томи Болин, или с Лин Търнър, или с Нийл Морз, или с Дон Еъри?!? Кой е истинския Пърпъл? За тебе май всички са истински, нали? Ами ако аз ти кажа, че Пърпъл не ги понасям принципно и че им харесвам само 2 албума и всичко друго не ми звучи, ще се нахвърлиш моментално върху мен, разяснявайки ми разпенено, какъв бил Ричиту, и как били свирели и колко били велики, и как съм пълен простак, щото не съм бил разбирал Класиката, нали? Юрая за мен не са група, а Джудас са група до 1984 година. Ето това е моята истина. Хареса ли ти? Не, нали?
Е, и да не ти харесва, аз спирам да пиша тук.
Елвис напусна сградата!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Пърпъл 2.10.2016 21:53:21 + 0 0
Нийл Морз никога не е свирил и няма да свири в Пърпъл. Какво ти харесва в Пърпъл вълнува само теб. Аре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дядо рок от епохата на то 28.09.2016 22:33:20 отговори + 1 3
Ами слушам Металиката докато имаше смисъл във името и беше метъл-за това слушам Металика ама от истинската.Не тая дето през ноември ще излезе за големите пари и големите дамски гащички.Във прочем като чух тия трашъ пърчетъ на другаря Хетфилд се убедих във следното-Със напускането на Нюстед от някогашната велика банда остана само името за да се продава и нищо друго.Какъв точно трашъ е това като през 1996-1997-точно Ларс Улрих се присмя на траш метъла като демоде и ретро.Нали обясняваше на ляво и на дясно че този и много архаичен и няма смисъл.Металиката били търсели ново звучене и не искали да повтарят през 1996-1997-тогава прословутият черен албум.

Във прочем черният албум е космическо качество спрямо това което ще излезе през ноември и декември.Слушам старата Металика защото новата е грохнала и изцедена от музикалната индустрия.Изстискана до последното евро или долар от индустрията.

Аз не мразя Металика но това което представлява днес е много тъпо-шаблонно-изкуствено-фалшиво-изкуствено-дървено-пластамасово.

Металиката днес са дървен и фалшив метъл.Ама много изкуствен.Чичковци със шкембета свирят какво....трашъ метъл-ъ.Ай-де бе.

Хетфилд просто няма глас за траш метъл вече.Тъжно но вярно.И със тия барабани от тенекия......Продължавам да се чудя кой свят ще разтърси тази нова Металика.

Във прочем Джудас Прийст-Пърпъл-Юрая Хиип-Мегадет-освен че имат смазващи нови студийни и концертни албуми СА РАЗБРАЛИ ЕДНО ПРОСТО НЕЩО-СВИРИШ ТОВА КОЕТО МОЖЕШ СПРЯМО ГОДИНИТЕ НА КОИТО СИ.НЕ СЕ ПРАВИШ НА ТОВА ЗА КОЕТО ТИ Е МИНАЛО ВРЕМЕТО.

Специално Айрън Мейдън и след 100 години ще мачкат тоя смешен и абсурден трашшшшш на Металиката.Последният албум е направо УБИЕЦ.

Като не знаеш кога да спреш заради големите пари се превръщаш във пародия на себе си каквато явно е новата или така наречената нова Металика.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-off 29.09.2016 13:42:11 + 1 0
И кое те кара да мислиш, че си някакъв всевисш капацитет, последна дума и инстанция?!??! Това мислиш ти, ОК, но срещу това, което пишеш може да има още 1001 различни и противоположни на твоето мнения, позитивни такива!
Такива на които им дреме за дървено-пластмасово- фалшиви философи и философии!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 28.09.2016 22:23:41 отговори + 0 0
Песента не е лоша, шедьовър ли чакате от Металика? Няма да го дочакате. Рано постигнаха голям успех, рано прегоряха. Трябва чудо да стане, за да изкарат нещо, което да надмине класиките им до 1991 г. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 28.09.2016 21:41:05 отговори + 3 0
Приятелю- ай стига да ръсиш мозъци! И мен ме кефят Мегадет. ама всичко си има граници- като не ти харесват Металика, що ги слушаш, а? Защо слушаш новите "грохнали и изцедени неща"?! Знаеш ли защо- защото всички хора които мразят Металика, ги мразят за това, защото въпреки всичко, те продължават да задържат вниманието но хората към тях. И сега, толкова години от Магнета, Металика отново разтърсват целия свят с новата си продукция. Много малко групи в света, могат да се похвалят с такова нещо. " Фалшив, тенекиен и уморен" ти е мозъка, дЕдЕ рок! Слушай си там СмокО, Юрая и Жулая, блЯк найт, РейбоЛт и Жудас. Само не забравяй, преди старовремското парти със свежи групи от 1977-1980 година което ще си организираш, да отскочиш до близката железария и да си купиш пакетче нафталин- да ти ухае на нафталинец, докато слушаш тея свежести! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дядо рок от епохата на То 28.09.2016 20:31:58 отговори + 0 5
Рижави но-велики.Рижави но-истински.Мегадет се продават достатъчно добре.Имам усещането като слушам Металика-1988-1991 или дебюта от 1983 че това което ще излезе през ноември или декември тази година е комикс-някаква набързо сглобена масовка само за парите.Чичковци със шкембета свирят.....какво.....трашъ.Ай-бе във 2016 година.

Жалко за Металиката.Музикалната индустрия толкова е изцедила Металиката във времето след Михаил Горбачов и падането на Берлинската стена че днес това което свирят....трашъ е някаква комедия и буламач.Хубава българска дума.

Големите пари пречат да разбереш кога трябва да спреш.А-бе-трагедия със тоя фалшив траш и тия барабани от чиния.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 29.09.2016 20:00:39 + 1 0
Така. Умнико, Death Magnetic е продал 490 00 само за три дни. За седем дни Dystopia се продава в тираж от 48 000. Можеш да пробваш да преброиш нулите и да сметнеш на пръсти разликата между три дни и седем дни. А бесселъра на рижадет въобще е продал 128 000 в най-добрите времена на продажбите на албуми. Да споменавам ли зала Универсиада и стадион Васил Левски.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Майка ти 2.10.2016 19:58:09 + 0 0
Абе тъпако какво искаш повече от Металика.тези 2 песни са убиец-рифовете са тежки и бързи,вокалът е добър.Какво повече искаш?.Не сме виновни,че не си постигнал нищо освен да завиждаш.Все за нещо ще намерите да ревете Мегасмет фенове ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Майка ти 2.10.2016 20:00:45 + 0 0
Само да допълня,че всички Мегасмет фенове искат от Металика бързи парчета,а след като пуснат такива-ревете за всевъзможни неща...Е то какво да се прави...Мегасмет никога няма да настигне Металика... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дядо рок от епохата на То 28.09.2016 11:40:12 отговори + 2 7
Големите пари пречат да разбереш кога трябва да спреш.Металиката явно не са разбрали....Слабичко-тъжно-уморено-пакетирано само за да се продава и нищо друго.Фалшиво -тенекиено-уморено.Джеймс Хетфилд просто няма вече глас и визия да бъде траш-метъл.

Да-Мегадет тотално смазват грохналата Металика.Дори и физически изглеждат по-добре и по-запазено.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


НЕ! 28.09.2016 19:48:13 + 3 1
Дядо клоун, твоите рижави приятели, когато продадат половината от албумите на Metallica и започнат да пълнят арени и стадиони сами, тогава ела да си поговорим за класа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sixx 28.09.2016 00:00:05 отговори + 4 8
Уважавам Метлика. Но тази песен не струва, според мен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 27.09.2016 23:52:16 отговори + 4 1
Мога да кажа, че песента е доста добра и определено ми хареса! Смятам, че този албум, ще бъде по-добър от предния. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дядо рок от епохата на то 27.09.2016 22:20:09 отговори + 2 9
Е-това е фалшив метъл.Нищо не остана от Металиката във времето.Скълъпено и пакетирано само заради парите.

Последните албуми на Джудас Прийст и Мегадет тотално смазват тоя фалшив-уморен и изцеден от музикалната индустрия трашъ.Тъжна усмивка за някога велика банда.Ама някога.Големите пари пречат за да разбереш кога да спреш...Металика не са разбрали ......
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 27.09.2016 23:57:47 + 1 3
Постът Ви, господине, напълно съответства на името Ви " Дядо рок от епохата на...".
Новия Антракс е по-добър от новия Мегадет. Новия Куинсрайк е по- добър от новия Джудас... и така до кога? Типично българско мислене в изказването Ви- да се сравнява непременно!
Мегадет практически, през 2 албума имат нов състав- как няма да правят различна музика?
А, Джудас много отдавна се споминаха като група- за мен пък те са бледо копие на една наистина велика банда...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Станка 28.09.2016 08:01:54 + 3 2
Независимо от промените в състава на Мегадет , основният композитор е Мъстейн . А той не се слави като особено смел в експериментите .Така, че в крайна сметка музиката им е винаги еднотипна и предсказуема . Единственият по-разчупен албум беше Risk , но промените в него бяха по едни други причини . "Феята на смъртта" , разбирам, че си закостенял фен на някои групи , но това не прави мнението ти вярно в обективния смисъл на думата . А дали новият албум на Металика ще е по-добър или по-лош от предния , това ще бъде субективното мнение на всеки слушател . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 28.09.2016 21:52:12 + 2 0
Даже изобщо не съм закостенял, приятелю! Любимите ми групи са Ръш и Сага. Обожавам Мерилиън, Фиш, Тото- ако това е закостеняло според теб...имаш много здраве!
А, в класическия смисъл на "метъл" не съм се вписвал никога тъй като, принципно слушам повече хард рок, класически прогресив рок и арт рок.
Ако бъда съвсем откровен- от 10 години не слушам "метъл".
Джазът е музиката, която ме прави истински щастлив!
А инак...никак не обичам хората които плюят Металика!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alex 27.09.2016 21:52:23 отговори + 4 3
Много добро парче. Жалко за хейтърите мисля че те са и лузърчета и в живота. Как може да кажеш на това че не е метъл или че е лошо. Не ме интересува че е произведено от групата Металика няма значение от кой то е ЯКО.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рептил 27.09.2016 19:04:42 отговори + 8 1
Металикааааааааааааааааааааааааааааааа m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Thames Metfield 27.09.2016 11:31:24 отговори + 3 8
Очевидно е, че и в този албум, както и в предишния, няма да присъства една от най-силните страни на музиката на Металика, а именно невероятните вокални мелодии, заради които това е може би най-голямата метъл група. Да не говорим за солата. Жалко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sixx 27.09.2016 23:56:55 + 1 0
Металика имат силни страни, но това със сигурност една от тях не е " невероятните вокални мелодии" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thames Metfield 28.09.2016 10:34:02 + 1 0
заради това можеш да си запееш всяка тяхна песен от раз, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sixx 30.09.2016 10:31:35 + 1 0
То и на Notorious BIG мога да си запея повечето песни от раз, ама. Невероятни вокални мелодии и сола правят Мейдън. Металика имат хубави рифове, но само в първите четири албума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 27.09.2016 11:12:41 отговори + 0 4
за момент ми се стори, че тръгна arch enemy
иначе поне този път има някаква мелодия, а със солото колко повече неща можеха да се направят, но на този етап при всички случаи всичко при тях ще е клиширано
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

False 27.09.2016 10:18:58 отговори + 4 14
Металика е з хора,който си мислят,че слушат метъл.Слушайте истинските ъндърграунд банди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 27.09.2016 16:08:49 + 5 0
Истинските ъндърграунд банди,които свирят някакъв шум и си мислят,че правят нещо,а са едни бездарници.Цял живот в мазето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 27.09.2016 17:28:37 + 3 0
Тоз път анти-елекът е прав. Има и яки ъндърграунд банди, по повечето, особено от дълбокия ъндърграунд, само квичат, измъчват инструментите и слуха на феновете си, които са по-малко от пръстите на ръцете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пор4о 27.09.2016 08:55:05 отговори + 18 3
Албума ще цепи мрака! А хайтърите да си хващат влака! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Станка 27.09.2016 08:23:02 отговори + 8 11
Песента върви неусетно, стегнато . Енергична е, но в същото време липсва непринудената естественост . Всичко е по правилата , няма изненади . Само рутина . Във всеки един от предходните албуми имаше песни, които оставаха в съзнанието . Ако и останалите песни са като тази и Hardwired , то за пръв път ще присъстваме на забравИм албум на Metallica . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Майка ти 2.10.2016 19:44:54 + 2 0
Абе чалгаджия какво искаш.Първо ревете,че не били бързи,не били траш,а сега че няма изненади и такива глупости.То винаги ще има хора,който ще завиждат....За мен албума ще бъде повече от добър.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!Metal...Disaster! 26.09.2016 22:47:37 отговори + 10 0
Страхотно начало на седмицата. Иска ми се утре, като се събудя, да е 18 ноември... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво папазов 26.09.2016 23:52:19 + 3 2
какво му е на правописа бе титан на мисълта такъв Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Malloy 26.09.2016 21:55:58 отговори + 20 8
Парчето не е свръх зле, но ми е странно, защо Metallica продължават да следват тази безумна (или модна?) тенденция - да звучат толкова еднопластово и тенекиено. Че те парчетата им от втората половина на 80-те, когато техниката и звукозаписът бяха на пещерно ниво в сравнение с настоящите, са направо триизмерни в дълбочината на аранжимента и звученето си, сравнявайки ги с това чикименто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво папазов 26.09.2016 22:36:26 + 5 15
задръж си малоумния опит за коментар за себе си.не използвай сложни думички и слушай което ти харесва,по далеч от тук ,младежо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Malloy 26.09.2016 23:30:28 + 11 4
Начинът ти на изразяване и (особено) правописът ти са геодезични жалони, телескопично оразмеряващи мощта, размаха и логиката на защитаваната теза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Master 27.09.2016 11:26:27 + 3 4
Подкрепям този коментар.
А песента честно казано не я издържах до края. Не е моят влак. Велика група са, но отдавна не са правили нещо читаво. Предното им парче беше по-добро. Ларс чак не звучеше като себе си
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 26.09.2016 21:37:01 отговори + 9 2
Ебаси кефа!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 26.09.2016 21:04:48 отговори + 5 3
Кирката си поверва че е на 20 куфее като бесен хахахахахахах
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 26.09.2016 20:08:03 отговори + 4 5
Това определено няма да ми е любимата песен от албума. Нещо не ме впечатли много. Бива песента, но се надявам на няколко по-силни от нея. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


НЕ! 26.09.2016 20:06:15 отговори + 4 19
Не стаа! В новото видео на мегатет Мъстейн пее по-яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво папазов 26.09.2016 20:16:52 + 16 6
ами слушай си мегадет,какво пишеш тук? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dickinson 26.09.2016 20:04:40 отговори + 21 3
Ще бъда кратък - много добро! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

трите слона 26.09.2016 19:45:39 отговори + 11 18
Няма Слейър, няма млейър... Няма и Мегасмет... Това тук влиза като наркотик! Най-добрата Металика от близо 30 години насам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.09.2016 19:37:41 отговори + 14 6
Велико Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 26.09.2016 19:20:15 отговори + 14 4
Перфектна песен Супер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


FEN 26.09.2016 18:55:49 отговори + 20 3
Браво. Такива песни чаках от METALLICA.
18 ноември се очертава да бъде интересен.....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hunter 26.09.2016 18:50:02 отговори + 17 3
Яка музика. Много ми хареса. )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 26.09.2016 18:43:24 отговори + 14 5
нека разбирачите почнат да плюят сега ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

коментар 26.09.2016 18:33:24 отговори + 8 1
Новия на Содом,убива всички....каква ирония? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

T.Ar. 26.09.2016 18:33:08 отговори + 8 26
Изтормозена работа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


коментар 26.09.2016 18:29:58 отговори + 7 32
Тия вече приличат на някакъв цирк....песнички "емо"за чинчилите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво папазов 26.09.2016 18:22:04 отговори + 17 5
душевен оргазъм,дами и господа ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 26.09.2016 18:19:51 отговори + 15 2
Кърти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фър 26.09.2016 18:17:44 отговори + 17 2
Радва (y)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Black Corsair 26.09.2016 18:09:28 отговори + 15 2
Браво ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".