Чуйте новата песен на VOKYL "Вампирите не са измислица"

23 сеп 2020, 10:54 ч. 1129 / 4 4
пред./следв.

   Българската прог/дуум/мелодет метъл банда VOKYL представи първия сингъл от предстоящия си нов албум, който ще излезе до края на годината.

   Парчето е със заглавие "Вампирите не са измислица" и е записано в "Zero Project Studio", София с Владимир Бочев, който е отговорен за миксирането и мастерирането. Песента може да бъде намерена в "Bandcamp" и "Soundcloud", както и да бъде чута чрез плейъра по-долу:

 

 

още за:

Vokyl


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сепултур 24.09.2020 00:17:55 отговори + 6 1
От няколко години „прогресив дуум“ ми беше любимата шега и сега разбирам, че съществува... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 24.09.2020 06:36:59 + 7 0
Еми не си разбрал. Между прогресив дуум и прогресив/дуум има доста голяма разлика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

драго чая 23.09.2020 13:10:31 отговори + 12 3
Една от най-интересните български метъл групи, потенциалът им тепърва ще се разгръща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 23.09.2020 16:39:03 + 7 3
Точно така!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".