C.J. McMahon (THY ART IS MURDER) споделя във "Фрактура" защо наркотиците са част от обществото

27 ное 2020, 08:42 ч. 693 / 5 0
пред./следв.

   На 29 ноември ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на MACHINE HEAD, DRACONIAN, Rob Zombie и AGNOSTIC FRONT.

   В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Chris McMahon (THY ART IS MURDER) и ще бъде припомнено какви истории разказaха OBSCURA за родните фенове. Вокалистът на австралийската деткор банда коментира подмяната на моралните ценности в днешно време, какво го мотивира да имитира звуци от природата с гласа си и защо свързва Европа с порнофилми и татуировки. Ще бъде излъчен концерт на Jimi Hendrix и репортаж от френския фестивал "Metal Cultures".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c NIGHTWISH, ще видят как Jorn Lande прави кавър на Bryan Adams, класическата песен ще бъде нa U2, в "Exotic" ще бъдат представени THE MUSMUS, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени архивни кадри от гостуването на SODOM в България през 2011 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на KILLER BE KILLED, LABYRINTH, REDOUND, JINJER, GHOSTEMANE и SMILE EMPTY SOUL също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".