COFEIN с нов вокалист, видео и концерт в София на 19 ноември

29 окт 2015, 14:52 ч. 987 / 4 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Няма две мнения, че с новата си песен "Тя е хубава" и присъединяването на Теодор Койчинов като вокал на групата, COFEIN правят сериозна заявка за присъствие на българската рок сцена. Мелодичната и запомняща се музика на песента „Тя е хубава” е дело на Цветан Карабов, а текстът е на Тони Караатанасов. Песента е написана преди време и е посветена на тогава бъдещата съпруга на Цветан Карабов. Филмовото настроение на „Тя е хубава” е уловено и доразвито от режисьора Георги Ставрев и заснето от 7ep Productions. Рок романтиката на видеосингъла „Тя е хубава” обещават да пленят дамската аудитория и да отворят много врати на кавалерите.

Най-хубавото е, че музикантите от пловдивската банда подготвят концерт в София. На 19 ноември, в 22:00 ч. канят всички почитатели на рок музиката в Club Studio 5. Тогава за първи път COFEIN ще бъдат на сцената с новия си вокалист Теодор Койчинов, новия китарист Милен Димитров и ще изпълнят на живо новата си песен „Тя е хубава”. Ще има още авторска музика, както и кавъри на бандите: LINKIN PARK, KINGS OF LEON, AUDIOSLAVE, LIMP BIZKIT, BON JOVI. Повече за COFEIN Live Rock Show на 19 ноевмри в Studio 5 може да намерите на страницата на събитието.

COFEIN са пловдивска рок група, отдадени на рок музиката. Началото на кариерата им започва през 2002 г. като клубна банда, свиреща кавъри. Съвсем скоро намират своя собствен стил за правене на авторска музика и успехите не закъсняват. Членовете на групата са Теодор Койчинов - вокали, Цветан Карабов - китари, Милен Димитров - китари, Атанас Атанасов - бас, Петър Марков - барабани.

Повече за група COFEIN може да намерите тук: http://topartists.bg/artisti/cofein

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бобз 3.11.2015 18:22:49 отговори + 0 2
"Както и кавъри на бандите..." - аааре у лево! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 29.10.2015 21:14:04 отговори + 4 3
Текста е леко некохерентен, вокалът малко cringe-y, като цяло получих захарна треска.. иначе става Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Random 29.10.2015 16:53:30 отговори + 5 1
Къде Лимп Бизкит, там и Бон Джови Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".