COLDPLAY издават комплект - концерт и албум "Ghost Stories Live 2014"

20 окт 2014, 18:19 ч. 495 / 13 0
пред./следв.

   COLDPLAY ще издадат комплект - концерт и албум, наречен "Ghost Stories Live 2014", на 24 ноември а DVD/CD, Blu-ray/CD и в дигитален формат.  

   Заснет от номинирания за "Грами" режисьор Paul Dugdale, филмът "Ghost Stories Live 2014" улавя групата, свиреща последния си албум "Ghost Stories" пред шепа феновете през март 2014, два месеца преди излизането на записа. Заснета в специално построен за концерта амфитеатър в "Sony Studios", Лос Анжелис, продукцията дава 360-градусов изглед към невероятното шоуто.

   Фронтменът на групата Chris Martin споделя: Концертът "Ghost Stories" в "Sony Studios" бе много специален момент за бандата ни. Магическият театър, построен от страхотния ни екип с 360 екрана, беше буквално сбъдната мечта. И за пръв път някой, извън студиото, чуваше новите ни песни. Филмът всъщност е нашата оригинална версия на албума "Ghost Stories".

   Изданието включва и ексклузивен албум с изпълнения на живо на песните от "Ghost Stories", записани по време на концерти на COLDPLAY в Лондон, Сидни, Париж, Кьолн, Ню Йорк и Лос Анжелис в периода април – юли 2014. Комплектът включва и допълнителни екстри, като неиздавани версии на клипове, документални кадри и др.

coldplay

още за:

Coldplay


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".