CONVERGE издават съвместен албум с Chelsea Wolfe и др. гости

29 сеп 2021, 08:32 ч. 359 / 8 1
пред./следв.

   Американските метълкор ветерани CONVERGE съобщават, че с предстоящия си нов албум "Bloodmoon: I" са искали да направят нещо качествено нов в кариерата си. Затова те са привлекли певицата и китаристка Chelsea Wolfe, както и Ben Chisholm от нейната банда, плюс фронтмена на CAVE IN Stephen Brodsky.

   Тримата не са просто гост-музиканти, а участват в композирането и записите на творбата наравно с членовете на CONVERGE. Дискът излиза на 19 ноември "Epitaph Records", а на 24 юни ще се появи и версия на винил от "Deathwish".

   Седмината музиканти са свирили заедно и по-рано под името BLOOD MOON. От тази колаборация идва и заглавието на бъдещата творба. Продуцент е китаристът на CONVERGE Kurt Ballou. По-долу може да гледате онлайн видеоклипа към песента "Blood Moon", както и да видите траклиста и обложката.

01. Blood Moon
02. Viscera Of Men
03. Coil
04. Flower Moon
05. Tongues Playing Dead
06. Lord Of Liars
07. Failure Forever
08. Scorpion's Sting
09. Daimon
10. Crimson Stone
11. Blood Dawn

 

 

converge - bloodmoon I

converge & chelsea wolfe



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Йоанко Кузел 29.09.2021 18:54:11 отговори + 0 1
Тва като на Кристо фасадните кондоми... Кажи ми, чичо, що е авангарда? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".