Corey Taylor: "Даваме на STONE SOUR нещо като почивка за неопределено време"

12 авг 2020, 14:16 ч. 643 / 6 3
пред./следв.

   В скорошно интервю за "The Green Room" фронтменът на STONE SOUR Corey Taylor потвърждава, че музикантите са решили да дадат на групата "нещо като" почивка за неопределено време.

    Певецът споделя, че към момента бандата е извървяла пътя си и членовете ѝ ще се занимават с другите си проекти. Засега и в близко бъдеще STONE SOUR са неактивни и "това е положението", допълва той.

   Както знаете, през октомври Corey ще издаде дебютния си самостоятелен албум "CMFT", а и периодично вокалистът има ангажименти със SLIPKNOT.

 

stone sour



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dr.No 13.08.2020 07:06:04 отговори + 2 3
Е*аси досадния тип е този Кори - нонстоп бълва “новини” за себе си и семейството си.
Уау, “Вижте драскотината на бузата на синчето ми”.
Бла.
People=shit
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The nothing 12.08.2020 21:26:07 отговори + 2 4
Тези имат една единствена читава песен - Get Inside. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 12.08.2020 14:23:47 отговори + 9 8
Пожелаваме тази почивка да продължи безкрайно дълго. В същото време дерзайте неопределно с Рапа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".