Corey Taylor казва, че STONE SOUR са в почивка

4 юни 2020, 17:42 ч. 565 / 6 1
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът на STONE SOUR Corey Taylor коментира плановете на музикантите за близко бъдеще. Певецът казва, че с албума от 2017 г. "Hydrograd" и последвалите турнета групата е изпълнила изцяло намеренията си.

   В близко бъдеще няма да бъде композирана нова музика за бандата, като не се предвиждат и нови концерти. Така че STONE SOUR са в почивка за неопределено време.

   Самият Taylor неотдавна завърши работата по първия си самостоятелен албум. Очакваме да бъдат разпространени повече подробности за творбата.

 

stone sour



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


maxXx 8.06.2020 11:49:18 отговори + 0 1
Много жалко.

Дано соловият му проект да компенсирата липсата на Stone Sour.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".