CRADLE OF FILTH влизат в студио през ноемри

30 сеп 2014, 23:01 ч. 402 / 4 3
пред./следв.

   CRADLE OF FILTH ще влязат в студио на 24 ноември за записите на новия си албум, с работно заглавие "Hammer Of The Witches". Творбата е планирана да се появи на пазара през юни 2015 г.

   Предстоящият албум ще е първи за двама нови членове на групата, за които говори в скорошно интервю лидерът на бандата Dani Filth. След напускането в средата на годината на китариста Paul Allender, към CRADLE OF FILTH се присъединяват двама китаристи - роденият в Бърно, Чехия Ashok (ROOT, INNER FEAR), с истинско име Marek Smerda , приятел и съгражданин на барабаниста Marthus (Martin Skaroupka) и англичанинът Richard Shaw (EMPEROR CHUNG, NG26).

   CRADLE OF FILTH са гостували два пъти в България - в Бургас през август 2008 г., по време на първото издание на фестивала "Spirit of Burgas" и на 28 юни 2013 г. в София.

 

cof-sofia1

още за:

Cradle Of Filth


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


HYPOHEAD 1.10.2014 18:04:08 отговори + 0 0
Поне според някои (писмени) източници, последния засега издаден албум на бандата е единствения, в който Дани не е участвал като композитор (така се твърди). Албума беше супер смотан. Сега с новия състав определено ще ми е интересно да чуя какво ще сготвят, а и предполагам, че Дани ще трябва да се включи дейно в композирането. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

go60 1.10.2014 10:55:43 отговори + 2 0
Дано да покажат качество след раздялата с Пол, че този проект Devilment е тотално лишен от музикална стойност... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Син език 30.09.2014 23:24:21 отговори + 2 0
Cradle Of Filth - ''Hammer Of The Witches''... Dani Filth , много добре !!! Любима банда ! И другата година да си пожелаем да ги видим отново в София с новият албум . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".