CRASHDIET се разделят с вокалиста Simon Cruz

27 фев 2015, 16:04 ч. 646 / 5 4
пред./следв.

   CRASHDIET разпространиха изявление, че са се разделили с вокалиста Simon Cruz, като това е станало по време на мини-турнето им в Япония. Причината е напрежение между певеца и другите от групата, което е ескалирало в последните месеци. Това е третият вокалист, който напуска бандата, след смъртта на David Hellman (Dave Lepard) през 2006 г. и оттеглянето на H. Olliver Twisted през 2009 г.

   CRASHDIET уверяват, че въпреки промените в състава, записите за новия им албум ще продължат по план. Последният албум на групата, "The Savage Playground", излезе на 25 януари 2013 г.

 

simon-cruz

още за:

CrashdietSimon Cruz


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sleaze 4.05.2015 08:52:27 отговори + 2 0
И то в момент, когато Simon беше започнал поне да пее вярно. Като че ли от смъртта на Dave някаква прокоба тегне над тези момчета. Аз също най-много харесвах Olli, но с цялата си постановка и излъчване като че ли не беше подходящ за Crashdiet. Добре, че сега му върви с Reckless Love. Надявам се в скоро време Crashdiet да обявят нов вокалист, защото наистина ще е жалко да се разпднат заради музиката, която правят и заради всичко, което преживяха заедно досега. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Алекс 27.02.2015 16:27:34 отговори + 2 0
през 2066 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bran 27.02.2015 16:50:00 + 5 0
Шведите са доста по- напред от нас
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 27.02.2015 18:18:01 + 4 0
Дейв Лепард - лека му пръст! И до момента Rest in Sleaze си остава най-добрият албум на групата, като Дейв е основен композитор, вокал и ритъм китара. Днес отново го изслушах. Голяма глем група, с удоволствие бих посетил техен концерт. Иначе предпочитах Оли пред Крус, ала и с Оли не им потръгна. Дано намерят подходящия за групата вокал. С нетърпение очаквам следващия им албум, така съм зажаднял за качествен глемец... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".