D2 с традиционен декемврийски концерт на 3 декември в София

25 ное 2015, 13:38 ч. 966 / 5 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

D2 ще изнесат традиционния си декемврийски концерт, тази година в сърцето на София, клуб „Terminal 1“. Датата е 3 декември 2015 г. (четвъртък), вратите се отварят в 21.00 часа.

Шоуто ще открият Panic Station. Та са най-силната млада група в Пловдив, с натрупан концертен опит и съвсем заслужено 2015-а им донесе и първо място в конкурса на D2 - „Голямо междучасие“.

D2 старателно подреждат сетлиста си за концерта, като енергията на шоуто ще поддържат хитовете от последните им два албума - “6” и “Феникс”. Спазвайки традицията на декемврийските си концерти, те ще представят на живо ексклузивно и най-новите си все още неиздавани песни. Специални музикални гости на сцената ще са Ивайло (Noisy) Цветков, BOBO, LaTiDa и бийтбоксерът Red One.

Това ще бъде ударно рок шоу, което ще обобщи една много интензивна и успешна за D2 година, през която групата създаде поредния си хит – песента „Заедно“ feat. BOBO и Лора Караджова, последвана от паметното лятно турне по черноморието „В ритъма на лятото 2015“. А в последните месеци групата осъществи супер успешен конкурс и национално турне “Голямо междучасие 2015” и есенната видео премиера на радио сингъла „Краят на лятото“, който достигна до сърцата на меломаните.

Какъв е настоящият звук на D2, които не спират да се развиват и променят, в тон с личните си идеи и света на музиката, публиката ще чуе на 3 декември в „Terminal 1“.

Билети за концерта на D2 ще откриете в мрежата на Eventim на цена от 12 лева, както и на касите в Пикадили, Германос, Офис 1, На Тъмно, Usit Colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Terminal 1.

Вратите на Terminal 1 (ул. ,,Ангел Кънчев" 1, 1000 София) отвaрят в 21:00 часа. На място цената на билета ще е 15 лв.


 

още за:

D2Panic Station


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Драган 30.11.2015 13:18:07 отговори + 0 0
Надявам се един ден да прочета следното съобщение:
D2 се понесоха към Небитието! Амин!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

недокосван пубис 26.11.2015 11:01:07 отговори + 1 0
На живо са по-тежки, а Кърни Митков много иска да е най-добрият шредър в Южна Европа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Плешиф Цензор 26.11.2015 02:03:23 отговори + 5 1
А бе вие нямате ли спам филтър, че напоследък много странни съобщения взехте да получавате? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кирил 25.11.2015 17:34:47 отговори + 4 12
и двете групи ме кефят и ще отида Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 25.11.2015 15:10:55 отговори + 11 3
В последната серия на south park беше добре застъпено пробутването на реклами като новини...
иначе евала на Д2, че са успяли да намерят по-некадърни от тях да ги подгряват, не им е било лесно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".