Daniel Sjogren ще замести временно Hannes Van Dahl като барабанист на SABATON

27 фев 2017, 16:35 ч. 1622 / 6 0
пред./следв.

   SABATON разпространиха съобщение, че Daniel Sjogren от TWILIGHT FORCE ще замести временно барабаниста Hannes Van Dahl в някои от предстоящите съвместни концерти на двете групи. Това се налага поради семейни ангажименти на Van Dahl, който очаква дете от вокалистката на NIGHTWISH Floor Jansen. Не става ясно точно колко време ще продължи тази замяна, но най-вероятно на 10 март в София ще видим Daniel Sjogren да се изявява зад барабаните два пъти за вечерта. В собствената си група TWILIGHT FORCE той се подвизава под псевдонима De'Azsh.

   Останаха броени дни до шестият концерт на SABATON в България за последните осем години, този път - с германските ветерани ACCEPT и шведските "адвенчър метъл" герои TWILIGHT FORCE в "Интер Експо Център". Билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн). 

 

sjogren-vandahl



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".