Danny Cavanagh търси финансиране за албум с кавъри

21 дек 2014, 11:35 ч. 451 / 3 2
пред./следв.

   Лидерът на ANATHEMA Danny Cavanagh стартира кампания в "PledgeMusic" за финансиране от феновете на албума му с кавъри "Memory And Meaning". Той ще съдържа 10 песни, чрез които музикантът ще отдаде почит на групи и изпълнители - негово основно вдъхновение. Траклистът ще изглежда така:

01. Big Love - FLEETWOOD MAC
02. Running Up That Hill - Kate Bush
03. With Or Without you - U2
04. Song To The Siren - Tim Buckley
05. How To Disappear Completely - RADIOHEAD
06. River Man - Nick Drake
07. Smile Like You Mean It - THE KILLERS
08. Romeo And Juliet - DIRE STRAITS
09. Wasted Years - IRON MAIDEN
10. High Hopes - PINK FLOYD

 

Anathema live

още за:

Danny Cavanagh


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 22.12.2014 12:26:52 отговори + 2 0
Добре ве, да финансираме. Ама после процент от продажбите ще ни плащат ли?... От концертите, това-онова. Като един вид инвестиция.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 22.12.2014 00:57:50 отговори + 4 0
абе, голяма мода стана, ние феновете да плащаме на групите да си записват албумите! до сега нито една бг група не го е направила, въпреки условията, в които се твори у нас. горките западняци....да вземем и помощи за сценични дрехи да им пращаме.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".