Dave Grohl счупи крак по време на концерт на FOO FIGHTERS и се върна от болницата, за да довърши шоуто

13 юни 2015, 12:29 ч. 1173 / 4 4
пред./следв.

   Фронтменът на FOO FIGHTERS (екс-NIRVANA) Dave Grohl показа истински героизъм на концерта на групата в Гьотеборг, Швеция на 12 юни. По време на третата песен той е паднал от сцената и е счупил десния си крак. При това Grohl е отправил обещание към феновете, че след като получи медицински помощ, ще се върне и ще довърши шоуто. По-малко от час след инцидента Dave се е върнал на стадион "Улеви" с гипсиран крак и е продължил концерта, пеейки и свирейки на стол. По-долу може да гледате видео от събитието.

   В последствие FOO FIGHTERS отмениха участието си на фестивала "Pinkpop" в Холандия на 14 юни и концерта в Сен Гален, Швейцария на 16 юни.


 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


pe6kars 13.06.2015 13:30:13 отговори + 7 1
Кърти не само миФки... Браво! Машина! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стар метъл 13.06.2015 13:09:59 отговори + 2 1
https://www.youtube.com/watch?v=tLWfLeHSZ-8

Ето как става сакатлъка!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ту наляво, ту надясно, ТУ 13.06.2015 12:53:58 отговори + 4 22
Има един случай с легендарен преподавател в ТУ, който си чупи крака преди лекция, изнася си лецията и едва тогава отива в болница. На такова нещо се възхищавам.

...а за тоя палячо си мисля, че по-скоро е част от шоуто и един час е друсал в бекстейджа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Омраз 13.06.2015 13:04:26 + 11 3
Аз бих се възхитил повече на някой, който друса един час и после изнася концерт и пее и свири. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".