Dave Mustaine: "Kiko Loureiro определено е най-добрият китарист, който сме имали в MEGADETH"

21 апр 2015, 22:28 ч. 973 / 7 5
пред./следв.

   Лидерът на MEGADETH Dave Mustaine е съобщил, че новият китарист на бандата - бразилецът Kiko Loureiro (ANGRA) - е записал всички акустични пасажи за 15-ия студиен албум на групата. След което Мегадейв заявява в "Туитър": "Той определено е най-добрият китарист, който някога сме имали". Подобни коментари обаче Mustaine отправи и преди две години по адрес на Chris Broderick при записите на "Super Collider". Тогава Dave каза за струнника: "Без съмнение това е най-добрият китарист, с когото съм свирил". 

   Разбира се - в тези изказвания няма противоречие, тъй като към съответния момент и двамата похвалени музиканти са нови в MEGADETH. А ако Dave Mustaine продължи да прилага същата кадрова политика и в следващите години, и ако потрети суперлативите си, вече ще можем сериозно да се усъмним в неговата искреност.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BATHORY 22.04.2015 13:42:53 отговори + 2 1
Да наистина защо има толкова негативи защото е бразилец ли? Kiko Loureiro пасва за Megadeth точно https://www.youtube.com/watch?v=MStlIQ_vLf0 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 22.04.2015 15:41:44 + 4 2
Най-добър за последните два месеца. За мен Marty Friedman си остава титуляр на работното място китарист на Мегадет, останалите са резерви. Да, безспорно много качествени резерви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ОГМ 22.04.2015 11:41:31 отговори + 7 1
А защо са негативните оценки. Като китарни умения този бразилски пич наистина е най-отгоре в класацията. А преди две години пък Бродягата е бил шампиона Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 21.04.2015 23:19:48 отговори + 7 3
Винаги е намирал невероятни музиканти Мегадейв..затова съм склонен да му повярвам, макар че за Бродерик определено ме е яд.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 22.04.2015 08:55:54 + 6 3
Бродерик беше истинска находка. Може би и този е така... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".