Dave Mustaine: "Лекарите са много позитивни за развитието ми"

18 сеп 2019, 08:25 ч. 1569 / 4 3
пред./следв.

   Лидерът на MEGADETH Dave Mustaine, който разкри, че е болен от рак през юни, разпространи следното съобщение:

Почти приключвам последния курс от лечението и докторите ми са много позитивни за развитието ми. Искам да благодаря на всички вас за подкрепата и добрите пожелания през последните месеци. Не мога да изразя достатъчно признателност за това, че направихте трудния ми път ми по-лесен, като знаех че сте на моя страна и се борите с мен.

През следващите няколко седмици състоянието ми ще бъде преценено и ще ви държа информирани за развитието, докато приближава датата на отплаване на първия "Megacruise".

Нямаме търпение да се срещнем и знам, че и всички останали чудесни музиканти се чувстват по същия начин. Нека направим така, че това събитие да остане в историята. По-малко от 30 дни преди да разлюлеем Тихия океан.

Ще ви видя много скоро.

 

   След новината за заболяването на Mustaine повечето концерти на MEGADETH през тази година бяха отменени. Изключение прави първото издание на круиза на бандата. Същевременно групата обяви европейско турне през 2020 г. с FIVE FINGER DEATH PUNCH. Макар първоначално в датите за обиколката да можеше да се види и България, в последствие страната ни бе премахната от разписанието.


   В други новини, Dave обяви за продан къщата си в Нашвил за 2,5 млн. долара. През 2014 г. музикантът се раздели с дома си в Калифорния и обяви, че се мести със семейството си в Нашвил, за да подпомогне кънтри кариерата на дъщеря си Electra. Неотдавна Mustaine се е преместил във Франклин, Тенеси - град само на 30-ина километра от Нашвил. "Франклин е моят дом", коментира музикантът и допълва "Обичам Нашвил, но обичам Франклин дори повече".

 

още за:

Dave MustaineMegadeth


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 19.09.2019 07:56:08 отговори + 6 0
Оправяй се, момче! И те чакаме на турнето с ФФДП. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 18.09.2019 09:22:28 отговори + 21 0
Страхотна новина. Дано скоро да го видим и в София Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 18.09.2019 08:40:01 отговори + 26 0
Да е жив и здрав! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".