Dave Mustaine не е чул, че когато MEGADETH са получили "Грами", е звучала "Master of Puppets"

18 фев 2017, 21:01 ч. 2442 / 9 33
пред./следв.

   Наред с изпълнението на METALLICA с Лейди Гага и гафовете по време на него, една от най-обсъжданите случки по врме на церемонията по връчването на наградите "Грами" за 2016 г. на 12 февруари бе обстоятелството, че когато MEGADETH получават своя приз (за най-добро метъл изпълнение), прозвуча песента на METALLICA "Master of Puppets".

   Въпреки затоплянето на отношенията между Dave Mustaine и METALLICA в последно време, все още мнозина смятат, че "Мегадейв" не е простил на бившите си колеги изгонването му от групата през 1983 г. Най-малкото, когато MEGADETH взимат първото си "Грами", да звучи парче на METALLICA може да се приеме като проява на нетактичност. В Мрежата има какви ли не коментари по повода. Сега самият Mustaine разкрива в интервю как се е чувствал при този момент от церемонията. 

   Dave казва, че когато се е качвал на сцената с останалите музиканти от MEGADETH не е осъзнал, че звучи именно "Master of Puppets". Той е бил толкова развълнуван, че само е чул нещо като фонова музика, без да разпознае мелодията. А и изпълнението е било на групата на "Staples Center", където се провеждаше церемонията. Бандата едва ли е можела да изсвири парче на MEGADETH и едва ли е била репетирала много метъл песни. Mustaine споделя, че е разбрал, че когато е взимал "Грами"-то си е звучала "Master of Puppets", едва по-късно, гледайки запис на речта си при получаването на наградата. И си е помислил "Господи, това е най-лошата версия на "Master of Puppets", която съм чувал".

 



Коментари   (33)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


птеродактил с ориз 20.02.2017 08:45:21 отговори + 7 0
"Е не може да ги обвиняваш, че не могат да свирят Megadeth" - коментар на Дейв в Twitter относно осакатяването на Мастъра. Зачукване по учебник!
Е как да не го обичаш тоя човек
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 19.02.2017 15:24:18 отговори + 4 6
Пише човека, каквото си иска и където си иска. Ти ли ще му кажеш къде, МАХ? И мен ме кефи Лейдито и изцяло подкрепям Мegadeth в мнението му! Не мога да кажа, че съм и фен, но определено е апетитка и ме кефи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 19.02.2017 15:41:52 + 10 0
След като всеки може да си пише където и каквото си иска, защо всеки да не може да критикува Металика? Май нещо си противоречиш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 19.02.2017 16:25:39 + 6 3
На Феята не й отговаряй, че тя не може да се научи, че има бутон Отговор и за какво се ползва. Сега ще пуска всеки отговор в нов коментар.

А този малоумник терлика е време да го баннете. Или да направите така, че в една новина да не може да пише повече от един малоумник. Т.е. Феята, Ванко от Монтана и Терлика да не могат да пишат едновременно. Само един от тях. На ротативен принцип.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 19.02.2017 17:01:36 + 5 2
Аз се пробвах да й обясня на Феята за този бутон, ама не вдява, или нарочно пуска всеки отговор в нов коментар, защото изглежда по-славно и така писанията й се мъдрят по-отгоре (поне за известно време).
Към списъка с малоумниците може да добавим анти-елека и kalata, но такъв ротативен принцип едва ли е възможен, а ще вземат и да се избиват по какъв ред да пишат един след друг.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 19.02.2017 18:16:00 + 1 5
Явно някои коментиращи не зачитат Свободата на словото. На някой/никой май му липсват добрите стари времена, когато е чакал на опашката за банани. А може би сте в цикъл? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 19.02.2017 19:46:40 + 5 2
Свобода на словото? Поредното доказателство колко ти е малко акъла. Свобода на словото съвсем не означава всеки дебил да си приказва свободно тъпотиите. Ама какво да ти обяснявам като (пак) няма да разбереш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 19.02.2017 19:48:13 + 4 1
И с какво по-точно някой ти е ограничил свободата на словото? С това, че не приема измислените ти определения "емо тоя - емо оня". Защо да ги приема, това са някакви твои си измишльотини, не са някакви общовалидни определения. Освен това изказванията ти са много крайни (не само твоите). Всеки може да си има мнение, но защо трябва да се опитва да го налага на другите. Аз уважавам чуждото мнение и не ми пречи, че някой се харесва Царевицата, лейди Гарга и т.н. Като не ги харесвам - не ги слушам и толкова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 19.02.2017 20:18:30 + 4 5
Свобода на словото означава, че мога буквално да ръся всякакви простотии и никой нищо не може да ми каже. Анти-елека е чудесен пример. Свобода на словото означава, че мога да кажа на всеки срещнат "президента да го духа" и да не ме тикнат зад решетките само заради това, както по онова време. Свобода на словото.

Ти ли ще ми кажеш дали да пиша за царевици, банани или марули? Ако искам мога да изразя мнение, че Азис е повече музикант от Аскинг Александрия (което до голяма степен е така) - и никой не може да ми каже нищо. Най-малкото господин "Никой".

Айде сега, тикни ме зад решетките и после ме застреляй, че предпочитам Лейди Гага и Майкъл Джаксън пред дует групички като Папа Роуч и Линкин Парк, понеже на теб, видиш ли, групички като Папа Роуч и Линкин Парк ти харесват повече. Имена и адрес да ти дам ли, та да извикаш милицията, че не харесвам тийн поп?

Свобода на словото. Свободна на мисълта. Право на мнение. Право на избор. Като не ти изнася, ходи да рониш мамули в някой ъгъл, слушайки mp3-ки на телефона си. Не очаквам червени човечета да знаят за какво говоря.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 19.02.2017 20:28:01 + 1 4
До Прост българин:

Напълно подкрепям мнението ти! Отговорът беше до господин "Никой", който е типичен пример за човек, незачитащ чуждото мнение. Нека баннат всички, които не са на едно мнение с него!

"А този малоумник терлика е време да го баннете. Или да направите така, че в една новина да не може да пише повече от един малоумник. Т.е. Феята, Ванко от Монтана и Терлика да не могат да пишат едновременно. Само един от тях. На ротативен принцип." - "Никой"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 19.02.2017 20:28:46 + 7 0
Свобода и свободия са различни неща. У нас доста хора ги бъркат, една от причините да сме на такъв ред. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 19.02.2017 23:16:18 + 5 1
"Гениалния" терлик току що изтри част от Наказателния кодекс, която третира обиди, клевети и т. н. Никой нищо не можел да му каже
И нарича глупостите си "мнение", което аз не съм зачитал. Пилешки мозък, че и по-зле.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.02.2017 05:06:56 + 0 5
Не ми стана ясно кого съм обидил и какво общо има това с наказателния кодекс. Зеленчуците (в частност царевицата)? Некадърниците от "Грами"? Бийбър? Бийонсе? Дриско? Емотата? Фалшивия метъл? Бой бандите? Тийн поп? MTV? Митко Пайнера? Веселина ТВ? Анцузите? Кого? Теб също не съм обиждал, макар старателно да си го просиш...

Ти си този, който нарече мен и още няколко потребителя "малоумници". Ти си този, който очевидно не зачита чуждо мнение. И дума по темата не си казал. Просто още един трол, който се заяжда с всички.

Бас ловя, че си някой чичко от провинцията на средна възраст; с бирено коремче, носещ калпак и със засукан мустак в стил Бай Ганьо. Така си те представям - като Бай Ганьо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 20.02.2017 11:03:40 + 4 1
Поредното доказателство, че нямаш грам акъл. И че твърдението ми за малоумността ти не е обида, а факт.
Не познаваш значението на елементарно понятие като току що.
Аз му казвам, че ТОКУ ЩО е направил нещо, той ме пита как с коментарите си преди дни и седмици е обидил някой...

Абсолютно както казах - няма смисъл да ти обяснявам каквото и да било. Защото е невъзможно да разбереш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 20.02.2017 13:29:14 + 1 3
Малко ще защитя терлика, чак да бъде наричан малоумен е прекалено, но много се пали и пише недообмислено под афект, също си измисля разни работи, пак на емоционална основа. Ако малко се кротне, нещата ще му се получат повече. Иначе слуша хубава музика, но трябва да е по-толерантен към различните вкусове и мнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.02.2017 15:39:02 + 0 4
Може би съм те разбрал погрешно. Често ми се случва, когато общувам с диви селяни. Как "току що" съм изстрил част от наказателния кодекс (който ти многократно наруши)? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 20.02.2017 16:00:51 + 5 1
Следващо поредно доказателство, че нямаш грам акъл.
Ако често разбираш погрешно дивите селяни, какво ли би станало при опита ти да разбереш културти граждани? Тях не би могъл да разбереш още по-често

Откога ти говоря аз, че нямаш достатъчно мозък, за да разбираш елементарни неща... А ти - и това не разбираш
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.02.2017 16:43:29 + 0 4
И отново отбягваш въпроса. Типичен трол с акъл на Бай Ганьо. Ако ТИ си пример за "културен гражданин", Господинов да ни е на помощ! Обмислял ли си политическа кариера? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.02.2017 16:48:12 + 0 5
Ако ТИ си пример за "културен гражданин", Господ да ни е на помощ* (auto-correct)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Megadeath 19.02.2017 12:18:39 отговори + 5 5
Пичове видяхте ли тази Гага кво тяло има? Вече съм и фен!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 19.02.2017 12:13:08 отговори + 9 3
Като толкова много те вълнуват поп изпълнителите, защо постоянно си пишеш тъпите коментари в сайт за рок и метъл? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 19.02.2017 15:48:23 + 7 8
Ако харесвам рок и метъл, това означава ли, че не мога да харесвам други жанрове?

Лейди Гага е една от малкото поп изпълнители, които харесвам. Ако не си я слушал, поне не се изказвай неподготвен - Гага е истински артист, един от малкото в днешно време.

Също харесвам Майкъл Джаксън, Принс, Лорд, Пинк, Лана Дел Рей и Адел, макар да не съм много запознат с творчеството на последната. Харесвам и други поп изпълнители с които също не съм толкова запознат. Нямам нищо против поп от миналите десетилетия.

Иронично, но любимия ми изпълнител на всички времена е Майкъл Джаксън, макар че 98% от времето слушам праведна музика. След него нареждам Дорс и Дейвид Боуи като любими изпълнители, като втория не смея да го поставя само в една категория. Също харесвам Бийтълс, понеже се водят поп музика. Ще се изненадаш колко фенове на праведната музика харесват Бийтълс.

Харесвам и джаз. И салса. И блус. И качествен рап, какъвто е рядкост днес, след като определена телевизия го уби. И суинг. И класическа музика. Та дори някой друг саундтрак към филм (на "Desperado" и "Purple Rain" са ми любимите, а и песните към 007 през годините)! Макар и по-рядко да слушам тези жанрове.

Мога да толерирам дори Джорджано! Стига да не пее чалга, ме кара да се усмихна след лош ден. Ето един български изпълнител, един от малкото, който не е продавал Д-то си за слава! (и под Д-то нямам предвид душата)

Това, което не харесвам е чалга, сръбско и всички сродни жанрове, ФАЛШИВ метъл (ню-метъл, -кор), емо (понеже не всички емота позират като метъли), естрада и като цяло боклуците, които въртят по MTV. Именно тази телевизия уби качествения поп, качествения рап и качествената музика в мейнстрийма. Особено днес мейнстрийм поп и рап музиката си е чиста ЧАЛГА откъм визия и послание!

MTV се опита многократно да убие и Истинския метъл и рока, като на тяхно място развъди един милион посредствени изпълнители и хленчещи емонца, като в същото време игнорираше Истинските групи - а днес е дори по-зле; но виждаш - оцеляха само качествените глем метъл групи, ню-метъла е на системи, следващи са метълкора и деткора, перди новата вълна емота да превземе компютрите на 12-годишните под етикета "метъл".

Наистина се дразня, когато някой каже или намекне, че щом харесваш метъл, трябва само това да харесваш. Това беше наистина ограничено изказване!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 19.02.2017 15:50:03 + 1 4
изпълнителки* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 19.02.2017 15:53:38 + 4 7
Също харесвам пънк. Истински пънк, понеже всички -кор жанрове са под козирката на пънк музикаат. Забравих да го спомена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 20.02.2017 16:26:31 + 7 0
Естествено, че не е задължително да слушаш само метъл или само рок. Но ти освен пълен истерик и идиот се оказа и пълна музикална мастия. Със здраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 19.02.2017 00:10:36 отговори + 10 0
По-добре Царевицата от това нещо Лейди Гарга. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 19.02.2017 02:12:06 + 3 10
Малко поп изпълнители могат да достигнат нивото на Лейди "Гарга". Камо ли царевици, анцузи и зализани перчами. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 18.02.2017 22:20:08 отговори + 3 4
Ебаси подигравката... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 18.02.2017 21:49:49 отговори + 6 18
Тези от "грами" (с малка буква) са за разстрел. Заслужават да ги затворят в едно мазе за 78 часа и да им надуят Джорджано (макар че сигурно би им харесал).

Никакво уважение към МегаДейв, Металика и праведната музика, че и към Лейди Гага, защото и нея накараха да изглежда зле, некадърниците. Ако от Царевицата бяха спечелили, нито щеше да звучи музиката на сродна MTV групичка, нито микрофоните им щяха да "откажат", нито какъвто да е гаф. Джеймс трябваше да строши китарата в нечия глава онази вечер...

Радвам се поне, че АРТИСТИ като Адел и Дейвид Боуи обраха наградите, а не някое недоразумение като Бийбър или Бийонсе
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бум 18.02.2017 22:25:54 + 10 3
Ти си тоя дето трябва да го разстрелят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 18.02.2017 22:25:56 + 11 2
Къде точно са ти бръкнали Царевицата с какво и колко дълбоко, че не минава пост без да ги споменеш?
Че акълът ти е на 5-годишно вече всички знаят. 5-годишно с идея фикс за царевица.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 18.02.2017 22:49:02 + 4 11
Ако оркестър "Марулите" от Веселина ТВ или Криско бяха номинирани в категория "метъл", тях също щях да спомена!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 18.02.2017 22:57:43 + 9 1
Вече ще ти пиша само по 1 изречение, че 2 явно ти идват много - не минава пост без да ги споменеш, а не само, когато са ги номинирали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".