DEATH DEALER разкриха обложката и траклиста на втория си албум

27 авг 2015, 17:05 ч. 412 / 2 0
пред./следв.

   DEATH DEALER - групата с участието на бившия китарист на MANOWAR и DICTATORS Ross "The Boss" Friedman, заедно с вокалиста Sean Peck (CAGE), китариста Stu Marshall (Udo Dirkschneider, Steve Grimmett), басиста Mike Davis (HALFORD, LIZZY BORDEN) и барабаниста Steve Bolognese (INTO ETERNITY) - обяви списъка с песни и показа обложката на втория си студиен албум. Той ще носи заглавието "Hallowed Ground", като издаването му се отлага от 13 септември за 2 октомври.

   DEATH DEALER гостуваха в България през март 2014 г. като съпорт на турнето "Metal Allstars", в което Ross The Boss бе и титулярен участник.

   Траклист на "Hallowed Ground":

01. Gunslinger
02. Break The Silence
03. Plan Of Attack
04. Seance
05. Llega El Diablo
06. The Way Of The Gun
07. K.I.L.L.
08. I Am The Revolution
09. Total Devastation
10. The Anthem
11. Corruption Of Blood
12. Skull And Cross Bones
13. U-666

 

още за:

Death Dealer


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".