Dee Snider е силно впечатлен от обстановката на фестивала "Midalidare"

23 юни 2017, 10:27 ч. 2496 / 7 7
пред./следв.

   Проведелият се между 9-11 юни фестивал "Midalidare - Rock in the Wine Valley" създаде прецедент, който няма аналог в България, а и в голяма степен и в други страни. Многодневен и масов метъл фестивал се проведе в бутиковия винен комплекс "Мидалидаре", като за отбелязване е и изключително културното поведение на феновете, които опазиха терена и екстериора на винарната в село Могилово.

   Фестивалът бе закрит от легендарния фронтмен на TWISTED SISTER Dee Snider. Във видеото по-долу може да видите кадри от шоуто на певеца, както и разказа му за отличните впечатления, които е оставило мястото в централна България у него. Dee е рок ветеран, който със сигурност е видял и участвал на стотици фестивали през дългата си кариера.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


НеВредител 23.06.2017 16:43:13 отговори + 4 9
Копи/Пейст Кавър феста приключи, но прехвалата Цонкова продължава! Спрете се бре, хора! Не си ли взехте парите или сега надувате балона и за догодина?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 23.06.2017 13:34:06 отговори + 2 1
Бе, от браузъра ли, що ли, ама не ми го зареди това клипче... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cornhusker 23.06.2017 11:32:32 отговори + 5 15
Жалка картинка сме щом "най-масовият" ни и прехвален фестивал за годината е от 5 групи за два дни пред не повече от 3500 човека.
Къде бъркаме бе хора, защо умря (ако въобще я е имало) фестивалната култура? Да ни би в другите страни да има повече фенове, да не би да са чак толкова по-богати? Организаторите ли ни са калпави, ние ли феновете нещо не сме в ред?
Не знам какво е то, само знам че не е нормална тая работа
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Карл Цайс Йена 23.06.2017 11:38:45 + 9 1
Къде видя да пише "най-масов"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Некъф 23.06.2017 13:05:43 + 5 0
Хората спряха да ходят на фестивалите пич. Всеки иска да види всичките си любими групи по веднъж и да не повтаря. А това няма как да стане. А щом няма интерес и групите нямат интерес да идват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хахах 23.06.2017 14:12:00 + 3 5
Не му се смейте. Cornhusker е от почитателите на "готините групи" дето ходят на Вронг фйест и събират по няколко стотин човека. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 23.06.2017 14:48:30 + 3 1
Просто в България се слушат само най-комерсиалните групи и така наречените "модерни" групи(които на Запад си свирят пред хиляди хора), у нас нямат достатъчна фенска база, и свирят в малки зали, и пред малка публика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".