Dee Snider влиза в студио на 25 януари

24 яну 2021, 16:33 ч. 573 / 4 0
пред./следв.

   Фронтменът на TWISTED SISTER Dee Snider ще влезе в студио утре, 25 януари, за да започне записите на вокалите за новия си самостоятелен албум.

   Певецът е вече напълно готов с демо записите за творбата. Дискът ще бъде наследник на "For the Love of Metal", който се появи през 2018-а. Продуцент ще бъде отново Jamey Jasta от HATEBREED. На китарата е Charlie Bellmore (KINGDOM OF SORROW), а на барабаните - Nick Bellmore (TOXIC HOLOCAUST). Предстои да разберем дали отново ще бъдат поканени и много гост-музиканти.

 

dee snider

още за:

Dee Snider


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".