DEEP PURPLE и JUDAS PRIEST с ко-хедлайнинг турне в САЩ

23 апр 2018, 17:20 ч. 1561 / 3 1
пред./следв.

   Между 21 август и 30 септември два рок колоса ще осъществят съвместно, ко-хедлайнинг турне в САЩ. Това са британските хард рок легенди DEEP PURPLE и хеви метъл класиците от Острова JUDAS PRIEST.

   Ние очакваме вторите отново у нас на 21 юли като едни от хедлайнърите на фестивала "Hills of Rock" (поръчай билет онлайн). Докато първите ни гостуваха за последно през май 2017 г. Все още остава неясно дали настоящото турне на DEEP PURPLE, наречено "The Long Goodbye", ще бъде прощално за Ian Gillan и компания под една или друга форма. 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Collins 24.04.2018 12:59:06 отговори + 5 1
Ще къртят мивки!
Не е за пропускане!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".