DEEP PURPLE ще започнат записи за следващия си албум през януари

13 окт 2015, 15:59 ч. 741 / 2 6
пред./следв.

   Рок динозаврите DEEP PURPLE се подготвят да влязат в студио през януари 2016 г., за да започнат записите за нов дългосвирещ албум, наследник на "NOW What?!" от 2013-а. Материалът за бъдещата творба е почти изцяло написан. Продуцент ще бъде отново Bob Ezrin (KISS, PINK FLOYD, Peter Gabriel, Alice Cooper, KANSAS). Предстои да бъдат обявени повече подробности.

 

Deep Purple, Каварна

още за:

Deep Purple


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 14.10.2015 00:00:03 отговори + 2 5
Deep Purple като ги видях последния път в Каварна, разбрах, че те все още са институция, като се изключи Ian Gillan. Най-добре да вземат един млад и добър певец, който може да пее нещата на Gillan от времето, когато и той самият можеше да пее, и по този начин ще се върнат пак на върха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Красимир 18.12.2015 20:50:58 + 0 0
Иване, в Каварна си гледал "Ян Гилън бенд"! Как си представяш, тартора на Групата/след 1993 г. - напускането на Ричи, точно заради Гилън!/, Ян Гилън да отстъпи...Няма такъв филм! Ако трябва ще шепне, но ще е на сцената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deep purple in rock 13.10.2015 17:34:04 отговори + 10 0
Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 13.10.2015 16:22:26 отговори + 6 13
....Не знам,ама май е по-добре да не се опитват пак.....
И за нас,феновете-меломани,пък и за тях най-вече,защото............-ами-защото някои от нас се досещат ЗАЩО да не го правят!
Навярно мнозина ще ме нападнат,но това си е мое лично мнение,което споделят мнозина,независимо колко от тях ще вземат страна.Освен това-по мое скромно мнение-смятам се за относително-добре и на ТИ с музиката-от 80-те и до сега и имам право на мнение относно нея!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stoqn 13.10.2015 17:59:42 + 8 1
Deep purple музика от 80 те ли правят , като неразбираш си трай. Твое лично мнение си е твое , мое право е да не се съглася ,заслужаш си минусите , ходи слушай Tokio Hotel и куфей Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Purple Fan 13.10.2015 23:31:34 + 6 0
До някъде си прав, но последният им албум беше добре, така че дано да не се прецакат сега, все пак желая им успех. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".