DEF LEPPARD, RADIOHEAD, THE CURE и др. влизат в Залата на славата на рокендрола

13 дек 2018, 16:02 ч. 1359 / 9 3
пред./следв.

   Днес бяха официално обявени групите и изпълнители, които ще влязат в американската Зала на славата на рокендрола през 2019 г. Това са DEF LEPPARD, RADIOHEAD, Janet Jackson, Stevie Nicks, THE CURE, ROXY MUSIC и THE ZOMBIES.

   За DEF LEPPARD успехът е значителен, тъй като те успяват да влязат във финалната селекция от първия път, в който са номинирани. Към настоящия състав на бандата ще бъде включен и оригиналният китарист Pete Willis, който е уволнен след издаването на втория албум на британците. Въпреки това останалите признават неговия сериозен принос за ранните им творби. Освен него, ще бъде добавен и починалият през 1991 г. китарист Steve Clark.

   Церемонията по въвеждането на "Випуск 2019" ще се състои на 29 март в "Barclays Center" в Ню Йорк. По-късно идната година по "HBO" ще бъде излъчен съкратен репортаж от събитието.

 

def leppard



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 13.12.2018 19:27:29 отговори + 7 4
След смъртта на Стийв Кларк, групата дори едно свястно парче не е композирала, а камо ли албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 14.12.2018 11:39:55 + 2 0
Еeee, кво изказване... да ги зачеркнем, за нищо не стават...тц,тц Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 13.12.2018 17:01:55 отговори + 8 3
Хубаво Деф Лепард и Стийви Никс, ама кога и Кание и Бритни ще влезнат в "рокендрол залата на славата" редом до Мадона и всички рапъри? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".