Детайли за дебюта на RATED X с Joe Lynn Turner

18 сеп 2014, 18:24 ч. 363 / 5 3
пред./следв.

   RATED X е нова хард рок супергрупа, включваща бившия вокалист на RAINBOW Joe Lynn Turner, барабаниста на KING KOBRA Carmine Appice, китариста Karl Cochran (eкс-Ace Frehley/eкс-THOR) и басиста Tony Franklin (eкс-BLUE MURDER). Едноименният дебютен албум на бандата ще излезе на 7 ноември. По-долу ще намерите списъка с песни и EPK (Electronic Press Kit) на предстоящата творба.

01. Get Back My Crown
02. This Is Who I Am
03. Fire And Ice
04. I Don't Cry No More
05. Lhasa
06. Devil In Disguise
07. You Are The Music
08. Peace Of Mind
09. Maybe Tonight
10. On The Way To Paradise
11. Our Love Is Not Over
12. Stranger In Us All

rated-x



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Digger 22.09.2014 20:00:51 отговори + 0 0
Е, ако, и Николо, и Joe Lynn говорят глупости... Значи са големи глупаци... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 19.09.2014 17:30:24 отговори + 0 0
А защо никъде не го споменават това? Просто някой някъде е говорил глупости и сега някой ги повтаря Иначе това е поредната бозава "супер-група", по-добре за Коцев да не е вярно, не че и той не е бозаджия на стари лаври Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Digger 18.09.2014 18:42:04 отговори + 0 0
Половината китари в този албум са записани от Николо Коцев! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".