Детайли за новия албум на китариста Vinnie Moore

24 фев 2009, 17:52 ч. 124 / 4 3
пред./следв.
Ето и пълните подробности за предстоящия нов самостоятелен албум на китариста на UFO Vinnie Moore "To The Core", който ще излезе на 18 май от "Mascot Records". Траклистът е, както следва, а по-долу виждате и обложката:
01. Fly
02. Panic Attack
03. Off The Hook
04. Transcendence
05. Soul Caravan
06. Jigsaw
07. Remorse
08. Tailspin
09. Over My Head
10. Into the Open Highway
11. Into the Sunset

още за:

Vinnie Moore


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


бай красьо 25.02.2009 10:56:01 отговори + 0 0
Според сайта на Вини, това са хората, записали този албум: Vinnie Moore - Guitar, Van Romaine(ex-Steve Morse Band) - Drums, John "JD" DeServio(Black Label Society) - Bass, Tim Lehner(Zeroesque) - Keys. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 25.02.2009 10:48:09 отговори + 0 0
Ето - аз казвам Наистина е странно, че не го споменават за това. Вероятно защото е свирил в дебюта на VR, който като цяло не е най-добрия им албум. Но пък доколкото съм чувал именно този албум е дал начален тласък на кариерата на Вини. Дълго време го чаках тоя албум - силно се надявам да е нещо мега яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 25.02.2009 01:52:24 отговори + 0 0
Интересно ми е защо никой никога не казва, че Vinnie е и ех-Vicious Rumors ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".