Детайли за новия албум на THYRFING "Vanagandr"

1 юни 2021, 07:39 ч. 743 / 13 1
пред./следв.

   По-рано тази година шведската викинг метъл банда THYRFING анонсира първия си нов албум от осем години насам. Творбата със заглавие "Vanagandr" ще излезе на 27 август чрез "Despotz Records".

   Групата вече пусна видеоклипове към две парчета от предстоящата творба - "Dop dem i eld" и "Jordafard". Вече са ясни и пълните подробности за бъдещия диск. Материалът е записан с Jakob Herrmann, който е и ко-продуцент, миксирането и мастерирането са поверени на Jacob Hansen. По-долу може да видите обложката. Списъкът с песни е както следва:

01. Dop dem i eld
02. Undergangens lankar
03. Rotter
04. Fredlos
05. Jarnhand
06. Hag och minne
07. Traldomsord
08. Jordafard

 

още за:

Thyrfing


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MadHamish 1.06.2021 12:31:22 отговори + 1 3
Без гласа на Thomas Vaananen и Peter Lof и Henrik Svegsjo, които основно пишеха музиката на бандата, Thyrfing, уви, вече са бледо копие на себе си. Предните два албума са най-общо посредствени, а двете парчета до момента са едно скучно и едно просто окей. Но да чуем албума, де. А и визиите от Niklas Sundin са жестоки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".