ДИЛЕМА представят дебютния си албум с концерт във Варна на 8 август

6 авг 2020, 08:54 ч. 696 / 11 4
пред./следв.

   ДИЛЕМА е русенска група, която съществува вече над 10 години. Стилът си определя като "лиричен хеви метъл" и прави изцяло авторска музика, а текстовете на песните са предимно на български език.

   Съвсем скоро бандата е записала дебютния си албум "Фалшиви илюзии", който съдържа осем песни с "различна социална тематика", но също и "послания, които да докосват по-дълбоки кътчета на човешката душевност".

   Тази събота, 8 август, ще се състои първият промо концерт за творбата. Мястото на събитието е Варна, клуб "Усмивка". На сцената ще се качат и SHADES.

   "Фалшиви илюзии" се предлага на CD, като може да бъде поръчан на страницата на групата във "Фейсбук". Там има и студиен влог, с който музикантите си припомнят някои моменти по време на записите.

   ДИЛЕМА са:

Дирайр Хадавян - вокали
Галя Николаева - клавишни и беквокали
Петранка Хаджийска - бас и беквокали
Явор Хаджийски - барабани

 

още за:

ДилемаShades
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ogi 11.08.2020 12:10:59 отговори + 0 0
Много добре беше във Варна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 6.08.2020 15:44:29 отговори + 1 1
Бацета, споделете какъв е тоя хеви метъл без китара, даге?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

например 6.08.2020 16:22:25 + 1 1
Например със сесиен китарист, който не се включва, когато се казва състава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 7.08.2020 13:03:27 + 1 1
Силно изказване, баце. Взех го предвид. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".