DIMHOLT, TRYSTH и VOKYL със съвместен концерт на 11 ноември в София

24 окт 2016, 21:31 ч. 683 / 5 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Родните банди Dimholt, Trysth и Vokyl ще изнесат съвместен концерт на 11-ти ноември в столичния клуб „Live & Loud”. Групите ще представят сетове от актуалните си творби, както и нови композиции. Вратите на клуба ще отворят в 20:00 часа, а входът е с цена 10 лв.

Dimholt са блек метъл банда от Бургас, основана през 2003-та година. Музикантите са на родната сцена вече повече от 7 години, зад гърба си имат участия като съпорт група на имена като Cradle Of Filth, Rotting Christ, концерти на фестивали в Румъния, Гърция и Сърбия. Дебютният албум на „Liberation Funeral” излиза на бял свят през 2014-та година, а в момента бургазлии пишат материал за втората си творба.

Стена от студен, дълбок и плътен звук, тежки атмосферични рифове и магнетично-хипнотизиращи композиции характеризират столичните пост/слъдж метъли Trysth. Впечатляващият им първи албум „Soulchambers” се появява през 2014-та година, като момчетата работят по него под напътствията на Васко Райков от Odd Crew. Триото представя успешно музиката си както на родна, така и на международна сцена, с участия в Сърбия и Румъния. Бандата дели сцена с имена в ъндърграунда като Show Me A Dinosaur, Allochiria и др.

Vokyl са прогресив/дет метъл банда от столицата. Самобитността, яркия почерк в композициите на квартета от София и текстовете на български език, ги правят една от най-интересните млади родни групи. Своят албум „Аз търся човек” квартетът издава през 2014-та година, а година по-късно момчетата издават и сингъла „В прохладните вечери”.

 

още за:

DimholtTrysthVokyl


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 25.10.2016 13:15:35 отговори + 2 0
Очаквам с нетърпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".