Днес излиза новият албум на ODD CREW, вижте видеото "Walk a Mile"

27 май 2022, 13:17 ч. 675 / 6 0
пред./следв.

   ODD CREW представиха още един официален видеоклип от шестия си дългосвирещ студиен албум "Dark Matters (Part I)". Видеото е към песента "Walk a Mile" и може да бъде гледано онлайн чрез плейъра по-долу. Режисьор и главен оператор отново е Петър Димов – Българевеца от "DarkWhite Vision", с когото бандата работи по видеата към всички осем парчета от новия си албум. Творбата излиза официално днес чрез немския лейбъл "Drakkar Entertainment".

   "Dark Matters (Part I)" може да бъде намерен във всички онлайн стрийминг платформи. Към традиционния digipak, ODD CREW за пръв път издават плоча, както и бокс-сет, в който освен различни фен артикули, има и флашка с пълнометражния филм към албума. Различните варианти на албума са налични на сайта на групата, в "Rebel Store Sofia", както и на всички концерти от промо-турнето, което започва днес с два поредни концерта в столичния клуб "Терминал 1".

   По-долу може да видите всички дати от предстоящата обиколка. Билети могат да бъдат закупени в системата на "EpayGo" и на всички каси на "EasyPay" в страната.

още за:

Odd Crew


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".