DROWNING POOL представят лирик-видеото "By The Blood"

18 дек 2015, 20:24 ч. 628 / 6 3
пред./следв.

   Американските модерни метъли DROWNING POOL ще издадат новия си студиен албум, наречен "Hellelujuah", на 22 януари 2016 г. Творбата е записана с продуцента Jason Suecof (AUGUST BURNS RED, DEICIDE, DEATH ANGEL). През миналия месец излезе първият сингъл от творбата - "By The Blood". Сега групата представя официално лирик-видео към песента. Гледайте го по-долу:

 

 

още за:

Drowning Pool


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Angry Chair 20.12.2015 17:52:20 отговори + 1 0
Да кажеш че Drowning Pool са емонца си е доста далеч от истината! Изводът е явно на база само на прическите на някои от бандата! Не знам дали някой от писалите по-долу знае че старото ядро на групата на времето е правило дет метъл! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Явор 19.12.2015 00:35:18 отговори + 3 4
Емонца са, но лично на мен ми харесват. Има агресия и не са съвсем от тия "гей банди". Малко напомнят на Avenged Sevenfold Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 18.12.2015 21:45:09 отговори + 1 5
Емонца... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".