Две седмици след тв интервюто на Живко Ботев - без нито едно потвърждение от изпълнител за 1 октомври

25 юли 2016, 10:13 ч. 2273 / 13 17
пред./следв.

   Изминаха две седмици от интервюто, което режисьорът Живко Ботев даде за телевизия "Нова" по повод анонсирания от него международен благотворителен мегаконцерт на 1 октомври в София. За събитието би трябвало да дойдат имена като Mick Jagger, Rod Stewart, Антонио Бандерас, Джони Деп, Бруно Марс, Джъстин Тимбърлейк, Филип Киркоров, Сергей Лазарев, EAGLES, Smiley, Slash, World Soul Fusion, Back Band, Magic System и мн. др. Звучи фантастично, нали? Пред тв водещите г-н Ботев е повече от уверен, че всичко това ще се случи.

   На въпрос защо датата 1 октомври не присъства в нито едно тур-разписание на обявените изпълнители Живко Ботев отговаря: "Лесен отговор. Технологично време. Попитайте ме другия понеделник и ще знаете отговора". Този друг понеделник (18 юли) мина, днес е вече по-другият понеделник (25 юли). Явното "технологичното време" от две седмици за поместването на една дата в тур-разписание (било то на официален сайт или във "Фейсбук") се оказва недостатъчно за суперзвезди от световна величина...

   Няма показано и нито едно видеообръщение от който и да е музикант или група за хипотетичното събитие на 1 октомври на Националния стадион "Васил Левски" в София. Фондация "Мир за теб, мир за мен" не е публикувала нищо в социалната мрежа "Фейсбук" от 8 юли насам...

   А 1 октомври наближава все повече. Остават малко повече от два месеца до тази дата. И ние, и нашите читатели, сме свидетели как и колко по-рано се обявяват концерти в България, кога се пускат билети в продажба, кога и как започва промоция на музикално шоу. Свидетели сме и на "подвизите" на Тони Кирката, Неди Крос, Христо Русанов и "Нова Музикална Агенция", Иван Лазаров - Юзбаши и др. Дали до тези имена ще бъде добавено още едно? Не е нужно да изминат два месеца, за да знаем отговора. Той може би ще бъде ясен следващия понеделник, а за мнозина със сигурност е ясен и още днес...

 



Коментари   (17)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


D.M. 25.07.2016 19:10:10 отговори + 9 0
Тия май са роднини с "Неди Кросс".... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ujas 25.07.2016 19:08:30 отговори + 9 0
От самото начало беше пределно ясно на всички, че подобен концерт няма да се състои Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баси... 25.07.2016 17:14:12 отговори + 3 5
Не е голяма беда, че събитието няма да се състои и без това от изброените никой не харесвам чак толкова, че да му отида на концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чонко Чонефф 25.07.2016 17:08:44 отговори + 18 0
Пичове, оня ден пихме шери с Мич Джага и той ме увери, че нема да стъпи у нас. "Нема да стъпа у вас, баце" това беха точните му думи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 25.07.2016 15:22:47 отговори + 7 6
Другият въпрос е защо медиите въобще му обръщат внимание? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


даскал 25.07.2016 15:31:57 + 9 3
Третият въпрос е защо ти му обръщаш внимание, след като смяташ, че не трябва да му се обръща внимамие? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 25.07.2016 17:38:36 + 2 8
Защото по някаква странна причина чета този сайт и виждам как без основание се обръща внимание на глупостите на някакъв своеволец, а след това го разобличават. Също и другите медии, защо не потърсиха някаква основа за твърденията преди да го рекламират, а не след това да се правят на съвестни детективи, още повече случая не е прецедент, но май задавам риторични въпроси, важното е коментари и кликания да има. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tigermaster 25.07.2016 18:25:27 + 6 0
Своеволецът, в крайна сметка, направи пресконференция, беше поканил известни хора, между които барабанист, работил с Дейвид Бауи, Джо Сатриани и така нататък... В смисъл, напълно нормално е подобна новина да бъде отразена. От самото начало се изразяваха съмнения в истинността на събитието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 25.07.2016 18:38:43 + 7 0
Сега "мозъкът" asfas ще попита и защо медиите отразяват пресконференции. Как така може медии да отразяват пресконференции. И защо медиите отразяват пресконференции. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 25.07.2016 22:31:00 + 0 3
Няма, ясно е че и медиите и хората са офце, сега до октомври редовно ще му показват мутрата, докато не станат милион поне going в евента, от едната пресконференция с някакъв никому неизвестен чичко с fancy име. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 26.07.2016 10:59:08 + 2 0
Трябва да се обръща внимание и да се излага истината тук, защото хората, които вярват на телевизията, наистина могат да се вържат и даже да си купят билети, ако се продаваха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LethianDream 25.07.2016 15:21:59 отговори + 6 0
Боно още си е жив, доколкото знам, по-скоро пробвай да докараш Принс и Майкъл Джексън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Неинформиран 27.07.2016 16:36:47 + 0 0
Аз го разбирам като пожелание това... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

паранормален 25.07.2016 13:02:29 отговори + 13 0
А аз ще докарам Боно,Джими Хендрикс,Дейвид Боуи и Леми.Не ме питайте как. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RJD 25.07.2016 11:17:38 отговори + 11 0
Чудя се, защо този тръгна по медиите да разказва за някакво събитие при положение, че още няма нищо потвърдено (ако въобще са водили разговори с някого, разбира се). Говори глупости и си мисли, че някой му вярва. На някои хора им е вродено чувството да се излагат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 25.07.2016 14:17:44 + 14 0
Защото си въобразява, че като изфабрикува подобна измислица и я лансира, спонсорите ще се наредят на опашка пред вратата му и така ще има пари да го направи. А си въобразява подобно нещо защото толкова му е умствения капацитет.

Иначе подобни глупаци е ясно, че даже и да им дадат парите, няма да успеят да го направят. На всички е ясно, че той няма нужното "технологично време", ще видим кога ще си признае и кого ще обвини за краха на безумието си. Гаранция, че някой друг ще му е виновен. Най-малкото спонсорите, които как смеят да не идват да му носят пари на секундата. Общината също. Червения кръст също. Този наистина е вярвал, че като обяви подобна фантасмагория и всички дружно ще го вдигнат на ръце и ще му подарят всичко, което му е нужно, че да може да си върже събитието ДО СЛЕДВАЩИЯ ПОНЕДЕЛНИК! А може би дори е вярвал, че звездите ще му дойдат безплатно щом са го давали в сутрешния блок на нова. Както измамник, така и глупак...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 25.07.2016 11:07:09 отговори + 12 1
Измамник! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".