EKTOMORF заменят трима от членовете си

17 дек 2017, 22:59 ч. 889 / 5 2
пред./следв.

   Унгарските метъли EKTOMORF съобщават за големи промени в състава на групата. Трима от четиримата членове напускат поради "личностни различия" и биват заменени от нови музиканти. Отиващите си са Tamas Schrottner (китара), Szabolcs Murvai (бас) и Robert Jaksa (ударни). На техните места идват съответно: Szebasztian Simon, Attila Asztalos и Daniel Szabo.

   Фронтменът Zoltan Farkas коментира, че след дълги години заедно, тримата са решили по собствено желание да се разделят с бандата. Той уважава тяхното решение и им желае всичко най-добро в бъдеще.

   Както ви съобщихме, EKTOMORF ще издадат новия си албум "Fury" на 16 февруари 2018 г. чрез "AFM Records". Творбата е записана със стария състав на групата, който виждате на снимката.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 18.12.2017 10:14:07 отговори + 0 3
С тези пичове се запознах в Германия.Жалко,че си тръгват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 18.12.2017 16:14:27 + 0 0
Ама Ектоморф не са ли елечести? Срам за теб да се занимаваш с тях, вече не си анти-елек, а направо пуловер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".