EUFOBIA и ZIMA ще подгряват WOLFHEART в София на 9 май

15 апр 2024, 09:44 ч. 613 13
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

EUFOBIA и ZIMA ще подгряват WOLFHEART на първия им самостоятелен концерт у нас!

Кралете на севера WOLFHEART и две чудесни банди на 9 май в София!

BGTSC представя: EUFOBIA и ZIMA ще забият преди WOLFHEART на първия им хедлайнерски концерт у нас! Турнето на обичаните у нас финландци представя последният им албум “King Of The North”, а концерта им ще е на 9 май в столичния клуб „Mixtape 5“.

EUFOBIA е добре позната екстремна банда от София. Името на групата е с древногръцки произход и буквално означава “страх от доброто”. Зад гърба си имат 3 дългосвирещи албума и стотици концерти и участия не само у нас. През 2018-та година Eufobia печели конкурса W:O:A Metal Battle Bulgaria, което дава възможност на групата да представи родната сцена и да свири на сцената на най-важния метъл фестивал в света - Wacken Open Air.

EUFOBIA свирят мелодичен дет-траш метъл, а членове на групата са Ники Боджаков (Китара & Вокал) , Stone Angel (Китара) , Алекс Иванов (Бас) и Борис Иванов (Барабани).
ZIMA е мелодична дет метъл група, която съчетава сурови мъжки вокали с чисти нежни женски вокали. Идеята за Zima се ражда в дългите дни на изолация по време на ковид пандемията и първоначално е замислена като краткосрочен проект. През 2023 година създателят на проекта Ники Велев (китара и вокали) заедно с Рони (женски вокали) решават да развият проекта и събират група, поканвайки музиканти от някои от най-познатите родни банди от ъндърграунд сцената. И така групата, която очакваме да видим е в състав: Вероника Велева (Балканджи) – женски вокали,Николай Велев (Maltworm) – китара и вокал, Ангел Христов (Historian) – китара, Тодор Язовалийски (Uninie) – бас, и Илиян Велев (ex-Demenzia) – барабани.

ZIMA имат няколко записани песни, а в момента работят по издаването на дебютния албум, част от който ще чуем на 9 май.
Не пропускайте първият самостоятелен концерт на WOLFHEART, Eufobia и Zima, които ще превърнат вечерта в празник за феновете на мелодичния дет метъл!

Билетите се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg [поръчай от тук] и Bilet.bg. Обърнете внимание, че с наближаването на събитието цената на билетите ще расте! Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
До 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.
Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лици.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

eufobia 2024



Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Светослав Петров 18.04.2024 22:57:36 отговори + 0 0
Барабаниста на Зима е друг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 16.04.2024 15:50:42 отговори + 2 4
Кой пише песните? Кой е гласът, основен композитор, текстописец, и аранжор? Кой е основният създател? Ако отговорът тук е един и същ, то тогава жняма за какво да се палят хората. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fisting 16.04.2024 16:07:30 + 2 1
ти от къде знаеш кой какво е писал и аранжирал? да не си им светил? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 16.04.2024 16:23:40 + 1 3
Задавам въпроси, човеко. Ама за да го проумееш това, пак се иска акъл, който на теб очеизвадно ти липсва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Детаджия 16.04.2024 13:11:20 отговори + 6 1
Да видим, колко време ще изкара тоя състав, със сигурност ще има много фенове, които ще спрат да ходят по концертите на Еуфобия, трябваше да продължи групата под друго име просто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 16.04.2024 13:23:10 + 1 5
Глупости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 16.04.2024 13:07:14 отговори + 4 6
Ники трябва да действа като Дейв Мъстейн. По-често да сменя хората. Че ако се застоят, започват да си мислят, че групата е била тяхна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

litzeto 16.04.2024 10:15:03 отговори + 5 3
Точно тази Еуфобия не е добре позната. Непозната е отвсякъде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Неизмамен нефен 16.04.2024 10:09:58 отговори + 4 2
Да, ще се появи. На шейна теглена от седем елена. И със Снежанка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Измамен фен 16.04.2024 10:07:04 отговори + 7 2
Добре, ако скандирам Еуфобия, ще се появи ли истинската група и ще спре ли този фарс ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тор 16.04.2024 09:14:52 отговори + 2 5
Много добре се получава. Зима сега ги чух и ми харесаха, а Еуфобия са машини. Ще ги видим с новия състав справят ли се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eufobia_fan 16.04.2024 00:42:40 отговори + 8 3
аз на снимката Eufobia не видЕх... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dinko_Yambol 15.04.2024 18:12:23 отговори + 11 3
лицето Н. Боджаков е PERSONA NON GRATA в БГ ъндърграунда!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".