EVERGREY отменят още концерти, промоутърът не им плаща

27 сеп 2009, 17:12 ч. 329 / 7 6
пред./следв.
Лошият късмет на шведите EVERGREY преследва усилено групата след скорошното им посешщение в България (19 септември, "Pill Against Depression Festival", репортаж, снимки). Преди няколко дни станаха известни проблемите на бандата с тур-буса им, довели до отмяна на концерт в Румъния, а сега Tom Englund и компания е нямало как да отпътуват до Великобритания за участието си на "Metalfest" в Дъдли. EVERGREY са били в Хърватска, когато са получили SMS от промоутъра си, в който се е казвало, че той не може да им плати. Групата се извинява на разочарованите си фенове си и обещава на тези, които успеят да посетят някое от другите шоута, да получат помощ за билетите, както и мийт енд грийт с музикантите.

още за:

Evergrey


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


New Age Messiah 28.09.2009 15:00:20 отговори + 0 0
Анонимен, съгласен съм с теб, но честно да ти кажа, като чета такива постове започвам да плача за образователната ни система. Лека й пръст! Както и да е, по темата - лично аз останах доволен от концерта. Това, че групата е закъсняла едва ли е по вина на организаторите. Лошият звук в началото е резултат от така стеклите се обстоятелства. Освен това не мисля,че много от феновете на Crematory и Evergrey, си падат по неометъл. За мен правилното нещо в момента е да се радваме, че концертът се състоя въпреки всичко и да стискаме палци нещата с Evergrey да се оправят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2009 12:42:13 отговори + 0 0
Значи все пак не беше нужно така да плюем по Маск Музик...
Явно хората дето работят в тази фирма са направили всичко възможно да угодат на нас Феновете...Ако не е така здраве му кажи...
Мерси пичове и пички дето се погрижих те така за нас и не ни разочаравах те много...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2009 10:47:35 отговори + 0 0
ми то беше ясно, че няма да пристигнат на време - сметни пътя с бус от будапеща до софия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2009 10:40:40 отговори + 0 0
А там пристигнаха ли 15 мин преди излизането си на сцената? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

росица пловдив 27.09.2009 22:35:45 отговори + 0 0
Егати евалата-не съ чуваше нищо от пресиления бас и особено барабан,имаше много технически проблеми и тряваше да чакаме кат балами до среднощ,за да гледаме EVERGREY @
В Пловдив концерта им през 2007 беше с много по-качествен звук,а и сетлистя им беше по-дълъг.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mdenchev 27.09.2009 21:02:28 отговори + 0 0
Прати ли им SMS? Евала тогава на Mask Music, че направиха всичко възможно и имаше концерт при нас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".