EXPECTATIONS, SO CALLED CREW и ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ДЕН свирят в София на 23.02

18 фев 2019, 17:08 ч. 626 / 5 0
пред./следв.

   На 23 февруари (събота) в столичния клуб "Mixtape 5" ("Side A") ще се състои съвместен концерт на EXPECTATIONS, SO CALLED CREW и ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ДЕН.

   Началото на събитието е в 21:00 ч., входът ще струва 15 лв. По-долу може да видите и постера. Музикантите коментират:

Единствената комбинация, "вероятно" по-хубава от водка и хайвер, е рап и хардкор. По случай Годината на Глигана, събрахме кръвожадна бригада в лицата на Всеки Следващ Ден, Expectations и So Called Crew, за да тестваме тази теория. Желаещите да станат част от хардкор/рап експеримента ще бъдат наградени с нечувани досега лайв версии на познати песни, остри рими, злокобни рифове, смазващи бийтове и вокали.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".