FAITH NO MORE показаха обложката на сингъла "Motherfucker"

23 сеп 2014, 00:11 ч. 230 / 2 1
пред./следв.

   FAITH NO MORE ще издадат 7-инчовия сингъл "Motherfucker" в ограничен тираж от 5000 копия на 28 ноември. По-долу ще намерите неговата обложка. Както знаете, наскоро групата обяви официално, че работи по първия си нов албум от 1997 г. насам. Очаква се творбата да види бял свят през април 2015 г.

   FAITH NO MORE се събраха през 2009-а и направиха редица турнета, като през август същата година ги гледахме на живо и в Бургас. До неотдавна музикантите отричаха възможността да създадат нов албум, но ето че и това се случва.

 

още за:

Faith No More


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal 23.09.2014 16:56:10 отговори + 1 1
Баси яката обложка...евала. просто и много ефекно. В топ 5! Това доказва че нищо не е изчерпено, просто има можещи и с идеи и неможещи. За съжаление след 2000 преобладава втората група, включително и в музикално отношение...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".