Фалира луксозният голф курорт на K.K. Downing

11 окт 2017, 08:11 ч. 1745 / 4 2
пред./следв.

   Бившият китарист на JUDAS PRIEST K.K. Downing няма да може да осъществи мечтата си да превърне имението си в Шропшър, Англия в луксозен голф и спа курорт, който някой ден да приеме Открития шампионат на Острова.

   Имотът от 320 акра е предаден на синдик и обявен за незабавна продажба с цена 10 млн. британски паунда. За причина за фалита се сочи лошата икономическа обстановка и неблагоприятните условия на корпоративния пазар. Преди година и половина Downing откупи имението от партньорите си и планираше да го развие с 40 къщи за гости, хотел, спа и голф игрище. Самият K.K. е известен със страстта си към играта.

 

още за:

K.k. Downing


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 11.10.2017 10:10:25 отговори + 10 14
Поредната "музикална" новина... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 11.10.2017 10:46:23 + 12 4
Поредния "разбирач" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".