FEEDBACKER, MAVRO GALA и DRAMACHINE с концерт в София на 27 февруари

17 фев 2020, 17:21 ч. 414 / 8 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Гръцката screamo банда MAVRO GALA ще свири в София на 27 февруари, заедно с местния култ FEEDBACKER и Dramachine (GR). Това ще е първият концерт в България за триото от Атина, макар че ги очаквахме още през 2017, когато по непредвидени причини трябваше да отменят участието си.

MAVRO GALA идват от Атина и са една от най-вълнуващите банди в разнообразната гръцка сцена. Новият им албум Ζητώ Νερό (Begging For Water) излезе в края на миналата година – чуйте го тук!

DRAMACHINE са synth punk трио с дръм машини, синтезатори и шумни китари, мрачно и енергично съчетание на сурова пънк енергия с дистопичния звук на електрониката.

От местна страна ще чуем FEEDBACKER, които в началото на месеца направиха запомнящо се участие с ТДК на напълно разпродаден концерт във Военния клуб.

Събитието е организирано от софийския лейбъл Kontingent Records и се случва във Фабрика Автономия и ще започне в 20:00 в четвъртък 27 февруари! Входът, както винаги, е свободно дарение – всеки може да остави толкова, с колкото разполага, като всички средства отиват в артистите.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 18.02.2020 09:34:13 отговори + 0 0
Искам да благодаря за случването на това събитие, но съм възпрепятстван да случа присъствие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".