Фензин, посветен на Bruce Springsteen, спира да излиза след 43 години

5 фев 2023, 09:44 ч. 495 / 7 0
пред./следв.

   "Backstreets" е списание/фензин, създадено и списвано от почитатели на легендарния американски рок изпълнител Bruce Springsteen и неговата E STREET BAND.

   Първият му брой излиза през далечната 1980 г., но през 2023-а то ще прекрати съществуването си. Причината е разочарованието на авторите от "динамичната ценова система" за определяне стойността на билети за концерти.

   Когато през миналото лято бяха пуснати билетите за турнето на Springsteen през тази година, цените за някои от "ценните хартийки" достигнаха до 5000 долара. Системата на "Ticketmaster" прави така, че при първоначално пускане в продажба на билети, цените им се увеличават в зависимост от интереса. Това е начин за елиминиране на "скалпирането", но в крайна сметка феновете отново трябва да плащат по-скъпо.

 

backstreets magazine



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".